hamid80 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام خدمت دوستان قالب سایت من در منوی اصلیش قابلیت گذاشتن تصویر را دارد مثلا می خواهم یک منو درست کنم به اسم ایران و تصویرش را هم تصویر پرچم ایران باشه ولی وقتی منوی جدید ایجاد می کنم حتما باید اسم داشته باشه و تصویر خالی قبول نمی کنه و اسپیس را هم قبول نمی کنه و مشکلی که دارم می اید متن را زیر پرچم قرار می ده ایا راهی هست منو درست کرد بدون متن باشه برای تصاویری مثل پرچم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام در قسمت عنوان ، بجاي اسپيس يا چيزاي ديگه ، از كليد تركيبي Alt+255 استفاده كن يعني Alt رو پايين نگه داشته باش ، بعد از سمت راست قسمت نيم لوك! عدد هاي 2 و 2 و 5 رو بزن يعني 255 بعد دستت رو از روي Alt بردار يه فاصله شبيه اسپيس ايجاد ميشه و مشكلي هم نداره :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام در قسمت عنوان ، بجاي اسپيس يا چيزاي ديگه ، از كليد تركيبي Alt+255 استفاده كن يعني Alt رو پايين نگه داشته باش ، بعد از سمت راست قسمت نيم لوك! عدد هاي 2 و 2 و 5 رو بزن يعني 255 بعد دستت رو از روي Alt بردار يه فاصله شبيه اسپيس ايجاد ميشه و مشكلي هم نداره :thankyou: البته این کار روی بعضی کیبورد ها و کامپیوتر ها جواب می ده. اگه مثلاً با لپ تاپ کار می کنید به احتمال زیاد جواب نمیده. می تونید خلاقست به خرج بدید و به اندازه عرض پرچم" ____ " بزنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما وقتی عکس رو انتخاب میکنید گزینه افزودن عنوان منو رو "خیر" قرار بده تا نوشته نشون داده نشه و فقط عکس به نمایش در بیاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر