pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان من از دیشب تا حالا هرچی میخوام وارد سایت جومینا بشم ( البته تمامی صفحات نه ) یه صفحه سفید میاد و این پیغام رو میده : Illegal key characters in global data مشکل واسه پلاگین جی ه-ک گارد است ! اگه تو تنظیماتش دومین گزینه رو غیر فعال کنید مشکل حل میشه ! و بعضی دیگه از صفحات هم آنتی ویروسم اجازه نمیده و پیغام بلوک شدن میده و یه صفحه قرمز رنگ از آنتی ویروس میاد تو صفحه سایت. خواستم بهتون اطلاع بدم ... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 درود بر شما کوکی های مرورگرتون را پاک کنید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام جناب تهرانی من دو روز بود نمیتونستم وارد انجمن بشم البته این مشکل شامل سایت جومینا هم میشد ولی جومینا لرن و اسکریپت و آیکون باز میشد:exclamation: بعضی وقت ها cannot displaye میومد بعضی وقتا هم ارور زیر http://guide.opendns.com/main?url=forum.joomina.ir&servfail=&nref=&w=1366&h=576 این مشکل تو خونه و شرکت داشتم البته خدا رو شکر بعد از دو روز خماری جومینایی امروز بالاخره مشکل حل شد و الان در خدمت دوستان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 سلام جناب تهرانی من دو روز بود نمیتونستم وارد انجمن بشم البته این مشکل شامل سایت جومینا هم میشد ولی جومینا لرن و اسکریپت و آیکون باز میشد:exclamation: بعضی وقت ها cannot displaye میومد بعضی وقتا هم ارور زیر http://guide.opendns.com/main?url=forum.joomina.ir&servfail=&nref=&w=1366&h=576 این مشکل تو خونه و شرکت داشتم البته خدا رو شکر بعد از دو روز خماری جومینایی امروز بالاخره مشکل حل شد و الان در خدمت دوستان هستم دیشب تا امروز صبح منم با وود به سایت جومینا و فروم اون مشکل داشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام انشالله از این پس مشکلی پیش نخواهد آمد . @ بالا نیامد سایت به این خاطر بود که داشتیم در سرور تغییراتی انجام میدادیم ممنون از توجهتان یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در آذر 90 سلام گفتم بیخودی تاپیک ایجاد نکنم و تو همینجا مناسب دیدم که این موضورو مطرح کنم که آخرین تاپیک ها که در صفحه اول سایت میاد وقتی روشون کیلیک میشه باز نمیشن و من مجبورم حتما روی انجمن کیلیک کنم و خودم تاپیک مورد نظرم رو پیدا کنم نمیدونم واسه همه اینطوریه یا نه اما کاشکی میشد روی همون لیست کیلیک کرد... ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در آذر 90 منم وقتی میخواهم پسب بفرستم سیتم میگوید لطفا پیامی وارد کنید.پیام وارد نشده است کش را پاک کردم حل نشد جالبه حدید تو انجمن پارس جوم هم این مشکل را دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز شاید مشکل از مرورگر شماست با یک مرورگر دیگه تست کنید فایرفاکس بهترین گزینه هست! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در آذر 90 سلام اتفاقا منم با firefox هستم اما نمیدونم چرا اینطوریه البته با آخرین ورژنش الان با IE تست کردم دیدم درست بود!!! :afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر