javier 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت شما، ببخشید که مزاحمتون میشم. من قصد دارم یک سایت شیک با جوملا ایجاد کنم و میخوام که این سایت قالبش دقیقا شبیه یک سایت خارجی باشه که ما قصد داریم مطالب اونهارو ترجمه کنیم. خواستم بدونم آیا کسی اینجا هست که بتونه قالب یک سایت خارجی رو که فکر کنم رایگان هم باشه به فارسی ترجمه کنه و در اختیار من قرار بده؟ اگر هست و برای اینکار هزینه ای هم در نظر میگیره، با هم کنار میایم... لطفا پاسخ من رو زودتر بدین یه خورده عجله دارم چون آقای تهرانی 3 روزه که پ.خ من رو جواب ندادن و 3 روز از وقتم بیهوده تلف شد... بهرحال منتظرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز لطفاً قوانین را مطالعه نمایید از کلمات خیلی مهم و ... استفاده نکنید سوالات خود را در پیغام خصوصی نپرسید برای طراحی قالب اختصاصی می تونید تماس بگیرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
javier 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنون از پاسخ شما ولی من قالب نمیخوام طراحی کنید فقط یک قالب رو میخوام که ترجمه کنید واسم، اینو باید کجا درخواست کنم؟ البته نمیدونم قالب کجاست لی آدرس سایتش رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 90 تماس بگیرید و قالب را ارسال کنید تا براتون آر تی ال کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما قالب رو تو انجمن قرار بدید اگر زیبا باشه من براتون فارسیش می کنم البته رایگان موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
javier 0 ارسال شده در مرداد 90 ببینید مشکل اینجاست که من قالب رو ندارم فقط آدرس سایتش رو دارم ولی حدس میزنم قالب رایگان باشه ولی متاسفانه نمیدونم کجاست و اسم قالب چیه میشه کاری کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در مرداد 90 این همه مطلب فرستادید در پست اول آدرس سایت را می فرستادید بهتر نبود آدرس سایت را ارسال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر