poonoodi 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام نمیدونم انجمن رو درست انتخاب کردم برای سوالم یانه اگر اشتباه بود خواهید بخشید چطوری میتونم یا با چه وسیله ای میتونم بفهمم که چه سایت هایی با سایت من در تبادل لینک هستند از نظر گوگل ایا یه وسیله ای هست که هرچند وقت لینک هایی که با دوستان دارم رو چک کنم تا احیانا اگر لینکی خراب شده باشه بتونم درست اش کنم مثلا ممکنه یکی از سایت ها یا بلاگ هایی که با انها در تبادل لینک ام عمدی یا سهوی منو حذف کرده باشن و خبر نشم میخوام یه وسیله ای باشه که با یه کلیک بشه همه این ارتباطات رو دید البته ارتباطاتی که مورد قبول گوگل و پیچ راتک باشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما ابتدا باید اکانت در web master tools گوگل بسازین که رایگان است بعد بخش های متنعی داره که یکی از اونا مربوط به سایت هایی که که به طرف شما بازدیدکننده فرستاده موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام اکثر افزونه هایی که شمارنده رو به سایت شما اضافه می کنن ، قسمتی رو به همین خواسته شما اختصاص دادن. یکی از افزونه هایی که این کار رو به خوبی انجام میده(مشخص کنه که ویزیتور های از چه سایت هایی به سایت شما مراجعه می کنن) ، در جومینا به صورت فارسی و رایگان معرفی شده. یک نیگاهی به این صفحه بندازید. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام البته سایت های دیگر هم هستند که این مار رو براتون انجام میدن - تو گوگل سرچ کنید - نیاز به عضویت ندارند @ ولی بهترین حالت همونی هست دوستان فرمودند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر