قلندری 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام بنده هر قالبی نصب میکنم اون منوی اصلی ورود کاربر و .. طرف چپ نشون میده ولی نظر سنجی بقیه طرف راست . ولی مال خودشو که اتنخاب میکنم اونطوره ولی من هر چی نصب میکنم اینطوری میشه چیکار باید کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام به جومینا خوش آمدید. ببینید، اینجا دوتا نکته هست. 1- شما باید در مورد مفهوم ماژول و موقعیت ماژول در قالب مطالعه کنید. 2- متاسفانه در قالب پیشفرض جوملا ، موقعیت left در سمت راست قالب گذاشته شده!!! البته این اصلا مسئله مهمی نیست ، ولی علت بروز مشکل شما همینه. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
قلندری 0 ارسال شده در مرداد 90 با تشکر از شما الان باید بنده چیکار کنم مبتدی هستیم بیشتر راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 شما باید به بند یک نوشته من رجوع کنید. منبع مطالعاتی : جویمنا لرن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر