behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در مرداد 90 کامپوننت املاک Real Estate Manager دو نسخه داره:نسخه رایگان و نسخه تجاری نسخه تجاریه این کامپوننت املاک ، فارسی هم داره که تو خود سایت سازنده در قسمت Languages درج شده (از اینجا) ... اما نسخه رایگانه این کامپوننت املاک ، فارسی نداشت(شایدم داشت ولی من پیداش نکردم .ولی اینو خودم فارسیش کردم ) و نسخه رایگانه این کامپوننت یه سری امکانات کمتر از نسخه تجاریش داره که تو خود لینک بالاییم به طور مفصل هست ... یه سری امکانات از این کامپوننت -ایجاد مجموعه و زیر مجموعه برای ملک ها -استفاده از GD برای تصاویر -امکان درخواست خرید توسط کاریر -امکان درخواست اجاره -امکان جستجو -استفاده از google map برای آدرس -گالری و ........................................................................................... دموی کامپوننت املاک دانلود از جومینا دانلود کمکی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزيز، اين كامپوننت قبلا تو انجمن جومفا ترجمه شده بود. تكميل و بهينه سازي ترجمه رو هم خودم انجام داده بودم. افزونه هاي اين سايت، فايل زبان نسخه هاي رايگان و تجاريشون يكيه. يعني همين فايل نسخه رايگان رو ميتونين براي نسخه تجاري هم استفاده كنين. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در مرداد 90 عزیز من ....اگه من اینو ترجمو کردم (که کاره شاغیم نکردم) به خاطره اینکه دنباله فارسیش گشتم ولی یا پیدا نکردم یا پولی بود..... گذاشتمش اینجا، گفتم شاید یه نفر مثل من دنباله یه همچین چیزی باشه اوو پول نداشته باشه.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 عزیز من ....اگه من اینو ترجمو کردم (که کاره شاغیم نکردم) به خاطره اینکه دنباله فارسیش گشتم ولی یا پیدا نکردم یا پولی بود..... گذاشتمش اینجا، گفتم شاید یه نفر مثل من دنباله یه همچین چیزی باشه اوو پول نداشته باشه.... با سلام عزیز کسی که چیزی به شما نگفتند ! مجتبی جان فرمودند که بعد این اگه خواستی ین کاری بکنی خوب سرچ کنی و بپرسی تا 2باره کاری نشه ! @ اگه میدونستید میتونستید بجاب این یک افزونه دیگه رو فارسی کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در بهمن 90 بله درست می گویند آقای مجتبی پوردل بنده برای فارسی کردن این کامپوننت از ایشون کمک خواستم و راهنماییم کرد و در ترجمه هم همینطور .... همین زبان فارسی که در سایت اصلی هست همان ترجمه می باشد و به خاطر همین ترجمه سایت سازنده نسخه تجاری را به ما هدیه داد . بنده از این کامپوننت در این سایت استفاده کرده ام : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر