mehrabaria 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام من به چند تا مشکل توی دیتابیس برخوردم که اگر چه یک جورای حل شد ولی هنوز برام سواله 1- با ایجاد و راه اندازی livezilla دیتا بیس دارای رکورد هایی میشه که این رکوردها یا تیبل ها پسوند _josندارند و جالب اینجاست که نمیشه دیگه این تیبل ها رو دراپ کرد و مهمتر از اون نمیشه اسم دیتا بیس را عوض کرد 2- من قبلا وقتی توی قسمت دیتابیس سی پنل دیتابیس ایجاد می کردم و یوزر بهش اضافه می کردم بعدا از توی phpmyadminروی همون دیتابیس ایمپورت می کردم که جدیدا هاست و سی پنلم اجازه این کار رو نمی ده اما نکته جالبی که دیدم اینکه وقتی تو سی پنل دیتا بیس ایجاد می کنی بلافاصله با یک رفرش تو phpmyadminهم میاد اما برعکسش یک روز طول میکشه یعنی دیتا بیسی که از تو phpmyadmin ایمپورت کردم فرداش توی لیست دیتابیس های سی پنل میاد عجیب نیست? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzin_cloop 0 ارسال شده در مرداد 90 اين مشكل از هاستتون هستش با كسي كه ازش هاست خريدين تماس بگيريد ايشون مي تونه راهنماييتون كنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام این مشکلی که شما گفتید به جوملا هیچ ربطی نداره و مشکل از دیتابیس شماست یکبار دیتابیس تون رو Repair کنید اگه بازم مشکل داشتید با ادمین سرورتون تماس بگیرید و مشکل رو گزارش بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر