maxtheme 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه دوستان عزیز، امیدوارم که طاعات و عبادات همه دوستان مورد قبول درگاه احدیّت قرار گیرد من از دو کامپوننت community bilder و phoca gallery استفاده می کنم، همان طور که در شکل زیر پیداست در منوی کامپوننت ها، منوی phoca gallery توسط فایل های زبان فارسی پشتیبانی شده و به صورت فارسی نمایش داده میشه ولی در منوی community bilder از فایل زبان پشتیبانی نگرفته و به صورت لاتین نمایش داده شده « من با استفاده از دیتابیس منوی community bilder رو به فارسی تغییر داده ام » حالا می خوام بدونم این کار باعث مشکل در سایت و یا کاهش امنیت سایت میشه یا نه؟ آیا راه دیگری برای تغییر به غیر از تغییر در دیتابیس وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام این کار مشکلی از لحاظ امنیتی ایجاد نمی کنه ولی اگه کامپوننت این قابلیت رو داشته باشه که از طریق فایل های language این کار رو انجام بدید ، خیلی اصولی تره. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مرداد 90 سلام احتمالا عبارات منوها رو از فايل زبان نمي خونه. شايد تو فايل XML نصب كامپوننت باشه. اگه اونجا هم نبود، بايد تو فايل هاي كامپونت سرچ كرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر