rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 دو تا مشکل با قالب گلاره دارم. یکیش اینه که فوترش راست چینه و من دوست دارم وسط چین بشه و دیگری این که نمی خواهم عنوان سایت در سایت نوشته شده باشه. (عنوان در قسمت content-top نمایش داده می شه ولی ماژولی با این موقعیت وجود نداره) فوتر: نه اینکه متنش رو وسط چین کنم ها! اگه به عکسی که در زیر گذاشتم دقت کنید کلا موقعیت فوتر سمت راسته، من هم یا می خواهم بکشم تا آخر عرض صفحه و یا اینکه وسط چینش کنم. -------------> فوتر سمت راسته _| نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز درباره content-top تو قسمت ماژولها مطالب جدید رو غیر فعال کنید حل می شه و برای وسط چین کردن کپی رایت این کد رو .ja-copyright در template_rtl.css پیدا کنید و مقدار margin-right رو 345px بذارید می یاد وسط موفق باشید --------------------------------- «قال رسول الله ان لربکم فی ایام دهرکم نفحات الا فتعرضوا لها» پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) فرمود: در ایام زندگی شما، اوقات و فرصت های مناسبی را خداوند در اختیارتان قرار می دهد، بکوشید از آن فرصت ها استفاده کنید . احیاء العلوم، ج 1، ص 134 . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام. margin-right رو روی 230px تنظیم کردم اومد وسط. تو رزولوشن ها ی دیگه هم درست نشون میده؟ درمورد عنوان سایت هم ماژول رو غیر فعال کردم. ماژول رفت ولی عنوان سایت هنوز هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام احتمالا در فایل index.php قالبتون کد نمایش عنوان وجود داره باید حذفش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 چطور میتونم حذفش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 تو فایل index.php قالب دنبال این عبارت بگرد <?php echo $mainframe->getCfg('sitename');?> و حذفش کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 این کد تو این فایل موجود نبود. :cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 اگه امکان دموی آنلاین بذار یا فایل index.php قالب رو بذار تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 روی لوکال هاست کار می کنم. نمی تونم دمو آنلاین بذارم فایل index.php : http://www.upload4files.tk/download.php?file=eff65fe8e2f58ffefacaeed24b80345ehttp://www.upload4files.tk/download2.php?a=eff65fe8e2f58ffefacaeed24b80345e&b=aa4b913cdb5cddaa98f9813ee6729e0d اگه لینک قبلی کار نکرد این هم تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام. آقا مشکلم یه جوری حل شد که دقیقاً همون رو می خواستم. گفتم بذارم شاید به کار کسی بیاد: فایل template_rtl.css را ویرایش کرده و دنبال کد زیر بگردید: [align=center] #ja-footer .inner { float: right; } [/code] حالا right رو در بالا به center تغییر دهید.سلام. آقا مشکلم یه جوری حل شد که دقیقاً همون رو می خواستم. گفتم بذارم شاید به کار کسی بیاد: فایل template_rtl.css را ویرایش کرده و دنبال کد زیر بگردید: #ja-footer .inner { float: right; } حالا right رو در بالا به center تغییر دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر