computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 سلام به تمام دوستان محترم : نماز روزه های همه قبول درگاه حق . دوستان یک مشکل خیلی جالب برام پیش اومده و کمی سردرگم شدم و گفتم از شما راهنمایی بخوام . هممون اینو می دونیم که زمانی که سایت رو از یک هاست مثلا پلسک به روی هاست دیگری مثلا سی پنل انتقال می دیم باید تنظیمات دیتابیس و کانفیکورشن رو چک کرده و از صحت آن یقیین پیدا کنیم . خیلی جالب هست من اطلاعات هاستم رو از پنل پلسک به روی پنل سی پنل انتقال دادم به دلایلی و سایت هم در قبل و هم در الان خوب کار می کنه تنها مشکلی که الان وجود داره اینه که من چیزی نمی تونم آپلود کنم یا نصب کنم چون طبیعتا باید تنظیمات کانفیگوریشن درست باشه و با دیتا بیس ست باشه . من همرو چک کردم اما از پنل می رم می بینم تنظیمات درسته از قسمت مدیریت می رم می بینم تنظیمات همون تنظیمات گذشته هست بعد پرمیشن این فایل رو 777 می کنم و بعد از قسمت مدیریت درست می کنم و به محض ذخیره دوباره بر می گرده به حالت اول !!!! فکر می کنید مشکل از کجاست . قبلا در این مورد در انجمن خودم دوستی رو راهنمایی کردم تمام تایپیک ها رو چک کردم اما به نتیجه ای نرسیدم . یا علی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام ممنون، همینطور از شما... عجیبه! ذخیره می شه و بر می گرده به حالت اول!؟ مهدی جان شما یه کاری کن. در هاستت در دایرکتوری که پک جوملا هست ابتدا فایل configuration.php فعلی رو یه کپی ازش بگیر و داشته باش بعد در همون دایرکتوری فایل configuration.php-dist رو تغییر نام بده به configuration.php و اطلاعاتت رو درش ست کن مثل اطلاعات دیتابیس و ... محتویات پوشه های cache و tmp رو به غیر از فایل index.html پاک کن و مجدد مشکل رو بررسی کن... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما آدرس فایل های log , tmp رو چک کنید به احتمال قوی مشکل از اینهاست. **** ببخشید پست آقای فرحزادیان زودتر ارسال شده ***** طبق راهنمایی آقای فرحزادیان عمل کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 همون دایرکتوری فایل configuration.php-dist رو تغییر نام بده به configuration.php و اطلاعاتت رو درش ست کن مثل اطلاعات دیتابیس و ... مجتبی جان چنین فایلی وجود نداره . این فایل فکر کنم زمانی که تازه جوملا رو نصب می کنی در پنل سی پنل نمایش داده می شه . الان به غیر فایل اصلیش که configuration.php باشه چیزه دیگه ای نیست . می خوای یکدونه فایل TEXT با پسوند PHP و با نام configuration بسازم و اطلاعات رو توش ست کنم ؟ سلام دوست عزیز شما آدرس فایل های log ' date=' tmp رو چک کنید به احتمال قوی مشکل از اینهاست. [hr'] **** ببخشید پست آقای فرحزادیان زودتر ارسال شده ***** طبق راهنمایی آقای فرحزادیان عمل کنید سلام امیر حسین عزیز : ممنون از توجهت اما من در فایل کانفیگوریشن همرو درست کردم اما در قسمت مدیریت همه به صورت تنظیمات قبلی هاست قبلیم میشه . اصلا یک چیز عجیبه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 مهدی جان این فایل مورد نظر هست: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13137765471.zip دانلود، آپلود و اطلاعات رو درش ست کن... موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 شما مسیر فایل های گفته شده رو چک کنید درست باشه اگه از مدیریت ست نمیشه از فایل configuration ست کنید اطلاعات ftp رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 شما مسیر فایل های گفته شده رو چک کنید درست باشه اگه از مدیریت ست نمیشه از فایل configuration ست کنید اطلاعات ftp رو ست کردم اما جواب نمیده از FTP ست کردم اما مدیریت تغییر نمی کنه و با ست کردنمم باز چیزی نمی تونم آپلود کنم . --------------------------- مجتبی جان بازم نمی شه : اگر وقت داشتی نام کاربری و کلمه عبور رو میدادم از نزدیک ببینی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 طبق راهنمایی آقای فرحزادیان با فایلی که قرار دادن چک کنید ببینید فایل configuration درست هست یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 مجتبی جان بازم نمی شه :اگر وقت داشتی نام کاربری و کلمه عبور رو میدادم از نزدیک ببینی . مهدی جان اطلاعات هاست + ادمین سایت رو برام بفرست... موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر