khalilonline 5 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان. امروز قالبی رو با عنوان قدر طراحی کردم که مخصوص این شب ها هستش. پسوند کلاس ماژولها: _ghoran _menu تو این طراحی سعی کردم بیشتر از رنگهای روشن استفاده کنم. امیدوارم مورد توجه دوستان قرار بگیره. اگه مشگلی داشت بگید تا حلش کنم. اینم بگم دوستان برای حمایت از ما کپی رایتو حذف نکنید. دانلود از سرور جومینا: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13137734831.zip مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalilonline 5 ارسال شده در مرداد 90 راستی دیشب اینقدر عجله داشتم یادم رفت موقعیتهاشو بگم. عکس گذاشتم و موقعیتاشو مشخص کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid_kharrattha 0 ارسال شده در شهریور 90 من قالب زیبارئ نصب کردم اما کلا قالب سمت چپ نشون میده و وسط نیست خواهشا راهنمایب کنید که بذرقم نیاز دارم...ممنونم از قالب زیباتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 لطفا دمو قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در شهریور 90 برای اینکه قالب رو بتونید به قسمت وسط منتقل کنید باید تو به قسمت ETmplate.css رفته و در قسمت main این کد رو قرار بدید margin:0px auto قالب وسط چین میشه می بخشی اون Template.css هستش ها:afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام اگه با کد بالا هم درست نشد کل قالب رو در یک دایو قرار بدید بعد align رو روی سنتر بذارید اینجوری Template Codes نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر