poonoodi 2 ارسال شده در مرداد 90 با سلام بر دوستان جومینا چرا سایت من توسط مترجم گوگل ترجمه نمیشه و خطا میده لطفا شماهم یه امتحانی بکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام من تست کردم ترجمه نمیکنه عجیبه برای من هم شاید مشکل از لود سرورتون باشه! سایت خودم رو تست کردم انجام داد ولی برای شما رو نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام تا جایی که من چک کردم ، مشکل از ماژول ها و کامپوننت های سایتتون نیست. پیشنهاد می کنم پلاگین های سایت رو یکی یکی غیرفعال کنید ببینید مشکل حل نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poonoodi 2 ارسال شده در مرداد 90 ممنون دوستان جالب اینه که مازول جی ترانسلیت که روی سایت نصبه و دارای سه حالت ترجمه است در حالتی که میخواد سایت رو در پنجره خارجی و یه حالت ریدایرکت ترجمه کنه اصلا نمیتو نه و همون خطایی رو میده که اگر مستقیم نام سایت رو در گوگل ترنسلیت وارد کنید نشون میده و نمیتونه ترجمه کنه اما یه حالتی هم داره که در جا و به شکل اجاکسی ترجمه میکنه که من الان روی اون حالت پیشفرض کردم و وقتی روی پرچم ها کلیک میشه به تدریج سایت زبان اش عوض میشه مثل اجاکس و بدون رفرش شدن سایت ! نمیدونم اشکال مال چیه ولی این حالت ترجمه خیلی قشنگه و دیگه نرفتم دنبال رفع مشکل بازهم اگر نظری به ذهنتون رسید ممنون میشم بگید ضمنا درمو رد سایت هم اگر نظری داشتین خوشحال میشم بشنوم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام میتونه از ساخار لینهای سیتتون باشه ! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر