lived 3 ارسال شده در مرداد 90 سلام من بر روی قالب Crystalline کار میکنم میخواهم قسمت مربوط به نمایش رنگ را نشان داده نشود ولی اصلا پیدا نمیکنم از کجا حذفش کنم لینک قالب در زیر است نیاز به حذف Color Chooser بالای سایت دارم لطفا من رو راهنمایی کنید http://demo.rockettheme.com/?template=crystalline نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام برای برداشتن این کد رو : .header-shadows-dark #rt-colorchooser { background: url("../images/shadows/dark/colorchooser-bg.png") no-repeat scroll 50% 100% transparent; display: none; } جایگزین کنید در خط 28 در این فایل در مسیر زیر: templates/rt_crystalline_j15/css/css-548913c3034d17ffc19633e7be5b49f8.php در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در مرداد 90 در کدام صفحه؟ درچه قسمتی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما برو تو پوشه css قالب و فایل css-548913c3034d17ffc19633e7be5b49f8.php رو با یه برنامه ویرایشگر متن باز کن برو به خط 28 و عبارت زیر رو جایگزین اون خط بکن : .header-shadows-dark #rt-colorchooser { background: url("../images/shadows/dark/colorchooser-bg.png") no-repeat scroll 50% 100% transparent; display: none; } موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر