sajad_n90 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام ممنون میشم کمک کنید تا من رنگ فونت اسم سایتم که تو صفحه اصلی نوشته شده رو عوض کنم آخه قالب سایتم سفید هست و رنگ فونت هم سفید و دیده نمیشه ؟؟؟(عکس هم پیوست شده) دوم اینکه من چه جوری میتونم برای عضویت کاربرام ایمل که ضروری هست رو بردارم و ضروری نباشه؟؟؟ پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم. [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بشه بررسی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام. برای تغییر رنگ عنوان باید کد های css را دستکاری کنید. برای این کار فایل template.css را ویرایش کرده و color: #ffffff را در آن پیدا کنید (ctrl+f) در آدرس: www.site.com/templates/theme/css/template.css حالا ffffff را به کد رنگی که می خواهید عنوان به آن رنگ تغییر یابد تغییر دهید مثلا: سیاه -> 000000 :1: البته حواستان باشد که ffffff یعنی سفید و باید مواظب باشید که رنگ بک گراند یا چیز های سفید دیگر را تغییر ندهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad_n90 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام ممنون از دوستان آقای مرادی شما گفتین که دموی آنلاین از سایت بزارین ولی متاسفانه من این کار رو بلد نیستم ولی آدرس سایتم اینه: www.emamhossein-najaf.ir دوستمون رهنما فرد هم گفتن که باید کد رنگ رو تو css تغییر بدم درسته ولی توی کدام یکی از سر فصل هاش : body img system-message dt.error و الی آخر... ممنون میشم راهنمایی کنید راستی ما آماتور هستیم و تازه سایت راه انداختم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز منظور از دموی آنلاین همون آدرس سایتتون هست! که گذاشید در مورد مشکل شما این کد رو جایگیزین کد اصلی در خط 219 فایل template_css.css کنید: .componentheading { background-image: url("../images/bac_h3.png"); background-position: right center; background-repeat: no-repeat; color: #0A0A0A; font-family: Tahoma; font-size: 11px; font-weight: bold; height: 27px; line-height: 24px; margin-bottom: 2px; margin-top: 0; padding-right: 15px; text-align: center; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad_n90 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز منظور از دموی آنلاین همون آدرس سایتتون هست! که گذاشید در مورد مشکل شما این کد رو جایگیزین کد اصلی در خط 219 فایل template_css.css کنید: .componentheading { background-image: url("../images/bac_h3.png"); background-position: right center; background-repeat: no-repeat; color: #0A0A0A; font-family: Tahoma; font-size: 11px; font-weight: bold; height: 27px; line-height: 24px; margin-bottom: 2px; margin-top: 0; padding-right: 15px; text-align: center; } در پناه حق... سلام متاسفانه جواب نداد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام. دوست من، لطفاً آدرس قالب سایتتون رو بذارید، رو اون قالب تست می کنم بهتون خبر می دهم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad_n90 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام. دوست من، لطفاً آدرس قالب سایتتون رو بذارید، رو اون قالب تست می کنم بهتون خبر می دهم. سلام اگه منظورتون قب سایتم هستش که اینه: http://uploadfa.com/dokq8lrju97n/asli.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام آقا سجاد اگه تغییراتی جناب مرادی فرمودن رو درست انجام داده باشید خیلی بعیده که مشکلتون حل نشده باشه... ولی در قالبی که الان رویه سایتتون هست ، این تغییرات اعمال نشده است!!! هرچند احتمال این که روش آقای مرادی جواب نده خیلی کمه ، ولی اگر اون نشد ، این روش رو امتحان کنید : در فایل index.php قالب ، درست قبل از تگ کد زیر رو اضافه کنید: موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام. دوست عزیز از آدرس \templates\tarahan\css\template_css.css دنبال کد زیر بگرد (ctrl+f) و ffffff را به 000000 که رنگ سیاه است تغییر بده ( یا کد هر رنگ دیگر ) : .componentheading { background-image: url(../images/bac_h3.png); background-position:right; background-repeat:no-repeat; color:#ffffff; height: 27px; line-height: 24px; padding-right:15px; font-weight: bold; font-size: 11px; font-family:Tahoma; margin-top:0px; margin-bottom:2px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad_n90 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنون از همه دوستان روش آقای مرادی جواب داد اشتباه از من بود ببخشید. پیش فرض قالبم رو یک قالب دیگه انتخاب کردم بعد css را ویرایش کردم و اون قالب را انتخاب کردم درست شد بازم ممنون. ولی یه مشکل دیگه برام پیش اومده شرمنده که دوباره سوال میکنم و اون اینکه وقتی میخوام از یه صفحه از سایتم پرینت بگیرم اکثر قسمت های قالبم را تو برگ پرینت نشون نمیده منظورم تذهیب های دور قالب هستند. ممنون میشم یه راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز موقع پرینت از عکس ها پرینت گرفته نمیشه و فقط از فونت های پرینت گرفته میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad_n90 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز موقع پرینت از عکس ها پرینت گرفته نمیشه و فقط از فونت های پرینت گرفته میشه سلام درسته از فونت ها پرینت گرفته میشه ولی از عکس ها پرینت گرفته نمیشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 خوب من چی گفتم!! گفتم وقتی از صفحه میخوایید پرینت بگیرید فقط فونت ها پرینت گرفته میشن و عکس های قالب که در پشت فونت هستن پرینت گرفته نمیشن اون عکس هایی که در پرینت هست اونها پس زمینه نیستن بلکه مثل نوشته ها روی زمینه قالب هستن. و این برای تمام مرورگرها و نرم افزار های پرینت صدق میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر