mirnejati 0 ارسال شده در مرداد 90 بچه ها من می خوام یه سایت بزنم برای دانلود کتاب های الکترونیکی، نرم افزارها، عکسها و فیلم های مرتبط با رشته مهندسی صنایع. بالتبع بخش ها و مجموعه های زیادی خواهم داشت. می خواستم ببینم برای زدنش چه توصیه ای دارید؟ 1. از چه افزونه یا افزونه هایی استفاده کنم؟ مثلا افزونه فوکا برای این کار مناسبه؟ 2. من می خوام سایتم رو روی هاست اشتراکی بزنم و فایل هامو (که چند گیگ میشه) روی سرور مجازی آپلود کنم و لینک دانلودشو توی سایت استفاده کنم... به نظرتون این کار ایده خوبیه؟ 3. من از کدوم نسخه جوملا استفاده کنم؟ 1.5.x? 1.6? 1.7? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام برای مدیریت دانلود از افزونه های phocadowload ، jdownload، remosity میتونید استفاده کنید که دست شما رو در مدیریت فایل ها خیلی باز میزاره در مورد فضا هم هیچ مشکلی نداره و میتونید از یک سرور دیگه لینک بدید برای دانلود به نظرم من این روش بهتره چون فشار روی سرور اصلی نمیاره، معمولا بیشتر سایت های دانلود اینکار رو انجام میدن در مورد نسخه جوملا، فعلا پیشنهاد جوملا 1.5 هست به خاطر استیبل بودن و همچنین افزونه های در دسترس در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirnejati 0 ارسال شده در مرداد 90 http://forums.parsjoom.com/showthread.php?tid=1854 لطفا مطالعه بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر