mahanpl 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من سایتم رو از آدرس اصلیش میخوام به ساب دامین انتقال بدم، پنل سررو هم دایرکت ادمین هستش چجوری میتونم بدون اینکه چیزی به هم بریزه این کار رو انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahanpl 0 ارسال شده در مرداد 90 آقا من سایت رو روی ساب دامین ریختم مدیریت و بقیه چیزها باز میشه ولی چرا صفحه اصلی باز نمیشه؟ حتما باید index.php رو بزنی چیکار باید بکنم؟ خواهش میکنم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahanpl 0 ارسال شده در مرداد 90 آقا اون مشکل رو حلش کردم فقط مونده تغییر در لینک که اونم توی دیتابیس سایت هستش چطور میتونم تغییر بدمشون وقتی دوباره آپلود میکنم توی دیتابیس ارور میده چیکار کنم؟ کسی نیست جواب بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام دقیقا برای این کار چه مراحلی رو طی کردید!؟ چه چیزی رو دوباره در دیتابیس آپلود می کنید!!!!!!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahanpl 0 ارسال شده در مرداد 90 من آدرس لینک های دانلود رو در مطالب میخوام عوض کنم اینکه بخوام تک تک مطالب رو تغییر بدم دستی کلی طول میکشه میخواستم از داخل دیتابیس به صورت replace all مثلا آدرس dl بشه dl2 جدول content رو دانلود کردم و مطالب داهلش هست با notpad++ هم تغییر دادم ولی نمیشه دوباره داخل دیتابیس آپلودش کرد امیدوارم متوجه کاری که میخوام بکنم شده باشید حالا نمیدونم راهم درست هشت یا نه اگر راهی هست ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahanpl 0 ارسال شده در مرداد 90 کسی نمیتونه کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما یه دیتابیس خالی بساز و از طریق همون پنل دایرکت ادمین دیتابیس را ریستوری کن روش اگه نشد از طریق phpadmin انجام بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام جناب mahanpl لطفا کمی صبور باشید و از ارسال اسپم خودرای کنید.(به قوانین انجمن احترام بگذارید) ولی نمیشه دوباره داخل دیتابیس آپلودش کرد با چه نرم افزاری از جدول ها اکسپورت گرفتید و برای ایمپرت جدول ها از چه نرم افزاری استفاده می کنید؟ چرا نتونستید جدول ها رو به بانک ایمپورت بکنید؟ با چه خطایی مواجه شدید؟ برای اینکه زودتر به جوابتون برسید ، سوالاتتون رو با جزئیات مطرح کنید. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahanpl 0 ارسال شده در مرداد 90 من جدول رو از خود phpmyadmin با فرمت sql اکسپرت کردم بعد با نرم افزار notepad++ ویرایش کردم و با utf-8 ذخیره کردم و دوباره از طریق خود phpmyadmin ایمپورت کردم که ارور داد ارور رو یادم نیست چی بود اگر بخواین ارور رو یادداشت کنم و بنویسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام مراحل زیر رو انجام بدید ، امیدوارم مشکلتون حل بشه : 0- قبل از هر کاری ، از بانک اطلاعاتی تون بک آپ کامل بگیرید. 1- به وسیله phpmyadmin از جدول مورد نظر اکسپرت بگیرید. فقط توجه داشته باشید که چک باکسی که در تصویر مشخص کردم رو انتخاب کرده باشید : 2- بقیه کار ها رو مثل قبل انجام بدید... موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahanpl 0 ارسال شده در مرداد 90 آقا ممنون مشکل حل شد. ممنون از پاسختون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر