amin_blog 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام. من الان چند روزی هست که دنبال قالب میگردم واسه جوملا1.6 اما قالب مدن نظرمو پیدا نکردم. از دوستان تقاضا میکنم اگه سایتی سراغ دارن که میتونم توش قالب پیدا کنم بهم معرفی کنن. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 باسلام قالب های موجود در جومینا رو دیدین ؟ joomina.ir ============ joomlart.com ... یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام اولا پیشنهاد می کنم به جای جوملا 1.6 ، حتما 1.7 رو نصب کنید. دوما ، اسامی زیر ، نام برخی از سایت هایی هست که قالب تجاری RTL برای فروش دارند. با جستجو اسم سایت ها در گوگل ، خود سایتشون رو می تونید پیدا کنید : * Rockettheme * Joomlart * Shape5 * Gavick * IceTheme * JoomlaXTC * ZooTemplate * YouJoomla * JoomVision * JoomShaper موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام امین عزیز شما قالب رو برای چه نوع سایتی می خوای؟ تو گوگل جستجو کنی سایت هایی که واسه جوملا 1.6 قالب داره کم نیست تو انجمن من خودم چندتا شونو معرفی کردم می تونی بری تو سایت اصلی و بقیه قالب هاشونم ببینی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر