rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام. من از قالب گلاره استفاده می کنم، در بالای قالب عکسی هست که نوشته شده: Joomlart.ir - می خواهم ببینم چطور می شه اون رو حذف کنم یا عوضش کنم؟ [align=center] http://www.joomlart.ir/demo/free/gelareh [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 در پوشه ايمج قالب بايد پيداش كنيد و فكر ميكنم در مسير زير باشد ! images/logo.png اين قالب با فرم ورك T3 جوملارت طراحي شده ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 ممنون آقای گنجی. سوال مبتدی ای بود، راستش وقتی به این پوشه رفتم چشمم ندیدش، چون سفید بود :x (18): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 اشكالي نداره از اين موارد براي من هم پيش مياد ولي با دانلود فرم وركي كه اين قالب باهاش ساخته شده ميتونيد همچين قالب هايي را بسازيد ! البته يادم نيست رايگان است يا تجاري ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام ممنون از آقای گنجی برای راهنمایی و زحمات بی دریغشون این فریم ورک رایگان هست. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام، آقایون یک سوال دیگه هم داشتم، این قالب گلاره تو قسمت منو ها ی کناری قابلیت کشویی بودن نداره. ( منو های زیر مجموعه رو نشون نمی ده ) چیکار کنم که این قسمت هم کشویی بشه؟ ( من به این نیاز دارم! ) :64 (11): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 اگر ماژول مناسبي براي منو سراغ داريد استفاده كنيد وگرنه بايد با كد نويسي از طريق سي اس اس ايجاد كنيد كه هم مهارت ميخواد هم زمان ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 مشا ماژولی مناسب برای اینکار می شناسید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 مثلا ماژول منو sw menu free اگر با اين قالب مشكل نداشته باشد ! جستجو كنيد يافت ميشود ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 ممنون، یکم پیچیده است میشه یه خورده راهنمایی کنید و توضیح بدید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 من ديگه دارم ميرم ولي كار سختي نيست وقبلا در موردش در انجمن بحث شده ! بعد از نصب در منو كامپوننت ها پيداش كنيد و روش كليك كنيد ! يك نام براي ماژول و روش نمايش منظور عمودي يا افقي و سپس منويي كه مايل به نمايش هستيد منظور منو اصلي البته تنظيمات زيادي دارد و اگر به مشكل خورديد در تاپيك جديد مطرح كنيد البته قبلش جستجو كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 اگه می تونید کامپوننتی بهتر معرفی کنید. کامپوننتی برای مدیریت منو که فارسی و راست چین باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر