Fased Shod ! 207 ارسال شده در مرداد 90 با سلام. 1.من می خواهم عنوان صفحه اصلی سایتم مثل "نام سایت و ویژگی های سایت" باشد. 2.عنوان منو ها مثل "نام منو | نام سایت و ویژگی های سایت" باشد. 3.عنوان مطالب مثل"نام مطلب | مجموعه مطلب | نام سایت و ویژگی های سایت" باشد. 4.عنوان تگ ها (از کامپوننت joomlatags استفاده می کنم) مثل "نام تگ | نام سایت و ویژگی های سایت" باشد. چگونه این کار را کنم؟ مشکل شماره 1 را 2 کار برایش می توان کرد.این که در تنظیمات کلی این کار را کرد و یا در عنوان منو که من نمی دونم برای رفع مشکلات 2 و 3 و 4 کدام گزینه را استفاده کنم. مشکل شماره 2 را هم حتما می گویید در تنظیمات منو و عنوان منو را مشخص کنید ولی من می خواهم به صورت خودکار در همه ی منو ها اعمال شود. مشکل شماره 3 این است که وقتی در پلاگین Migur Title Plugin کلمات کلیدی را وارد می کنم در عنوان این صفحات 2 بار تکرا می شه.(چون عنوان مجموعه و بخش در عنوان مطالب سایتم نمایش داده می شه.چگونه می شه این دو را حذف کرد؟) مشکل شماره 4 هم اگر در تنیمات کلی > نام سایت را آن چیزی که می خواهم بنویسم مشکل حل می شود ولی نام سایت خیلی طولانی می شود. یعنی دقیقا می خواهم مثل وبسایت جومینا شود. پلاگین Migur Title Plugin را هم نصب کردم ولی نتونستم درست باهاش کار کنم. می دونم که قبلا در انجمن بحث شده ولی من چیزی را که می خواستم پیدا نکردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 البته اينگونه كامل نميدنم ممكن باشد يا نه ولي ميتوانيد با استفاده از افزوه هاي سئو اينكار را انجام دهيد ! در كل هر عنواني كه شما براي منوها و مطالب انتخاب كنيد نمايش داده ميشوند ! پلاگين زير را هم تست كنيد فكر ميكنم كاربردي باشد ! http://forum.joomina.ir/thread-5333.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در مرداد 90 وبسایت جومینا هم از این لاگین استفاده می کند؟ بهتر است که عنوان سایت را (که طولانی است) در تنظیمات کلی اصافه کنم و یا در تنظیمات منو؟ چگونه می توانم عنوان بخش ها و مجموعه ها را از مطالب حذف کنم؟ این ها سوالات اصلی من است. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر