scooter110 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من تازه جوملا ورژن 1.5.23 رو روی سرور نصب کردم ولی وقتی مطلب ارسال می کنم صفحه اول سایت سفید میشه و فقط اسم سایت و توش مینویسه ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام سطح دسترسی رو بررسی کنید احتمالا مشکل از اون هست اگه امکان داره دموی آنلاین هم قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scooter110 0 ارسال شده در مرداد 90 سطح دسترسی چه فایلی رو باید چک کنم http://tafsiraftab.com/البته الان صفحه اول و غیر فعالش کردم شما از بخش منو وارد معانت ها بشید میفهمید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 آيا تنظيمات سئو جوملا را فعال كرديد بدون اينكه فايل اچ تي اكسز رو تغيير نام دهيد يا از افزونه سئو استفاده كرديد ؟ قالب سايت شما هم فكر ميكنم مشكل داشته باشد قالب ر هم تغيير دهيد و تست كنيد ! همچنين سئو را غير فعال كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scooter110 0 ارسال شده در مرداد 90 نه مشکل از سئو نیست اون اچ تی اکسس رو هم درست کردم قالب رو هم جای دیگه تست کردم مشکل نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام اون معاونت ها که گفتید اصلا لینک به جایی نداره فقط صفحه اصلی و تماس با ما باز میشه که اونا هم صفحه سفید نیستند از اول این مشکل رو داشتی؟ افزونه خاصی نصب کردی و بعدش این مشکل پیش اومد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scooter110 0 ارسال شده در مرداد 90 مشکل از خود جوملا بود فکر کنم امروز پاکش کردم دوباره نصب کردم مشکل حل شد ممنون از وقتی که گذاشتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر