mehrabaria 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام من موقعی که تو سایتم www.rayandej.com میشم البته با ie یه ارور تو استاتیوس بار میاد بازش هم کردم اما سر در نیاوردم میشه راهنمایی کنید درضمن سایتم خیلی کند لود میشه تب های متن هم نمایش داده نمیشه مثلا در قسمت تماس با ما مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام با چه نسخه ای از ie مشکل دارید؟ من با ie8 مشکلی ندیدم اون ارور ها مربوط به کدهای جاواست که مشکلی تو سایت بوجود نمیاره در مورد سرعت لود شدن هم برای من زود باز شد موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مرداد 90 سرعت مناسب بود و تو ie 7 هم مشکلی نبود. کش مرورگر رو پاک کنید. امکان داره لود اولیه سایت به این دلیل بیاد پایین که livezila رو بالای سایت قرار دادید.، پایین قرار بدید و سرعت رو دوباره چک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 مشکلی دیده نشده اگه امکانش هست عکس ارور رو بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام منظور دوستمون در مورد ارور اروریه که تو statusbar مرورگر ie نمایش داده میشه پایین سمت چپ اون علامت اخطار (مثلث زرد با علامت ! داخلش) رو میگن دوبار روش کلیک کنید ارور ها رو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام بنظرم اروری که در سایت ایجاد شده به خاطر اون قسمتی از سایت هست که تاریخ و اسم روز رو می نویسه. لطفا اون رو غیر فعالش کنید ، بعد ببینید ارور از بین میره؟ موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrabaria 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام ممنون که جواب دادید اگر مشکلی ایجاد نمی کنه بیخیالش بشم نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام قویا پیشنهاد می کنم که ارور رو حلش کنید. همین ارور کوچولو باعث شد که cpu Usage کامپیوتر من 70% بشه...(در مرورگر IE8) البته شاید این مشکل اتفاقی بوده باشه ، اصلا چیز خوبی نیست. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر