rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام. می خواستم ببینم کامپوننتی هست برای خبرنامه که بازدید کننده های بیان ایمیلشون رو بزنن و سیستم به صورت اتوماتیک مثلا هر هفته یا هر روز در ساعت خاصی بروز رسانی های سایت رو اتوماتیک بفرسته و نیاز به ارسال دستی نباشه؟ در ضمن می خواهم فارسی و رایگان باشه. مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 بهترین کار استفاده از Feed burner گوگل هست. آموزشش هم اینجاست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مرداد 90 با سلام همونطور که دوست خوبمون irclub گفتند بهترین کار استفاده از feedburener هست ولی اگر از افزونه میخوای استفاده کنی من بهترین خبرنامه و تجربه که داری استفاده از acymailing هست و این افزونه را میتونی از سافت آرشیو بگیری خیلی کاربرد داره یکی از امکانات خوبش اینه که از یک تونل خوب برای ارسال ایمیل استفاده میکنه و من که تا سقف 1000 ایمیل هم به صورت اینباکس فرستادم حالا این که چه نوع معماری داری این افزونه ، ولی شرکتش واقعا معرکه کار کرده و تنظیمات زیادی داره برای زمان بندی شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 با سلام همونطور که دوست خوبمون irclub گفتند بهترین کار استفاده از feedburener هست ولی اگر از افزونه میخوای استفاده کنی من بهترین خبرنامه و تجربه که داری استفاده از acymailing هست و این افزونه را میتونی از سافت آرشیو بگیری خیلی کاربرد داره یکی از امکانات خوبش اینه که از یک تونل خوب برای ارسال ایمیل استفاده میکنه و من که تا سقف 1000 ایمیل هم به صورت اینباکس فرستادم حالا این که چه نوع معماری داری این افزونه ، ولی شرکتش واقعا معرکه کار کرده و تنظیمات زیادی داره برای زمان بندی شاد باشید سافت آرشیو چیه؟ لطفاً لینک دانلود افزونه رو بدبد. ممنون در ضمن این کامپوننت که اتوماتیک نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام. می شه یه اتوماتیکشو معرفی کنید؟فید برنر گوگل رو راه انداختم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 اگه اشتباه نکنم، سافت آرچیو سایت یکی از دوستان هست. خبرنامه اتوماتیک هم فكر ميكنم letterman گزينه ي خوبي براتون باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 ممنون من دیگه از فید برنر گوگل استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام استفاده از خبرنامه خود سایت به نظرم راحتره هست برای اینکار هم افزونه acymail فکر کنم کامل جواب بده لینک : http://extensions.joomla.org/search?q=acymailing در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام استفاده از خبرنامه خود سایت به نظرم راحتره هست برای اینکار هم افزونه acymail فکر کنم کامل جواب بده لینک : http://extensions.joomla.org/search?q=acymailing در پناه حق... سلام امير حسين اين خبرنامه ، خودكار خودش ميفرسته؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 حامد جان تست نکردم خودکار بودنشو ولی شما مدیریت میتونی داشته باشی و میتونی بدونی چیکار میکنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر