aleas 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام خسته نباشید این سوال تو یه تاپیک پرسیدم ولی فکر کنم چون می بایست واسه هر سوال یه تاپیک بزنم نزده بودم مدیرا پاکش کردن برحال شرمنده یه سوال داشتم اگر وارد سایتم بشین قسمت بالا (منو بالا) که نوشته تماس با ما وقتی روش کلیک میکنی یه صفحه باز میشه و داخلش نوشته امیررض تهرانی تهران- شیراز آدرس: تهران تهران 123456 ایران فکس: فکس http://JOOMINA.ir اطلاعات: این یک فرم تماس بصورت تست می باشد. چطور میتونم اینا تغییر بدم همینطور تنظیم کنم که به کدوم ایمیلم ارسال کنه یا مثلا قسمت درباره ما وقتی روش کلیک میکنم خطا 404 میده چطور میتونم ویرایشش کنم متنی میگم نمایش بده که خطا نده؟ و یا آرشیو چطور میتونم تنظیم کنم خطا نده ارشیو خبرهارو نمایش بده؟ برای این تنظیمات از قسمت مدیریت گزینه منو -> مدیریت منو رفتم ولی به چیزی نرسیدم میشه یه نفر راهنمایی کنه برای این مشکلات باید چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام لطفا سوالاتتون رو جداگانه مطرح کنید!!!!!!!!!! در مورد تماس با ما از مسیر زیر: مدیریت سایت / کامپوننت ها / تماس ها در مورد درباره ما و آرشیو مجدد منو هاشون رو ایجاد و هنگام ایجاد بخش و مطلب رو انتخاب کنید... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر