kloxo 0 ارسال شده در مرداد 89 با سلام من نسخه تجاری قالب تابناک رو خریداری کردم البته چندین بار به آقای تهرانی ایمیل کردم و مطمئنن بدلیل کار وقت نکردن جواب بدن که گفتم اینجا بپرسم که اگر ایشون وقت نداشتن جواب بدن دوستان دیگه که می دونند کمک کنند من می خواهم بعد از اینکه 30 مطلبی که زدم در صفحه اصلی صفحه 31 که شد زیر صفحه بزنه صفحه دو و همینوطور الی آخر ولی تو قسمت صفحه اصلی این قالب و تنطیمات آیتم منو پارامترهای اصلی هرکاری می کنم باز نمیشه عکس هم گذاشتم که منظورم رو بهتر متوجه بشید نمی دونم باید چیکار کنم که شمارش صفحات فعال بشه ممنون میشم کمکم کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزیز ما قالب تایناک را نمیفروشیم رایگان برای دانلود قرار داده ایم شما باید از کسی که قالب را خریداری نموده اید پشتیبانی بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kloxo 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام آقای تهرانی من قالب رو از شما خریدم این قالب نسخه تجاری هست که برای فروش گذاشتید لطفا پیگری کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 حتما اشتباه میکنید ؟!! من کی به شما قالب تابناک فروختم ؟؟؟؟ از روز اول من این قالب را رایگان و کد باز منتشرش کرده ام شما چطور این را از من خریده اید ؟؟؟ پستتون را پاک نکردم تکلیف قضیه روشن بشه ! آدرس سایتتون را اعلام کنید بزارید من هم ببینم به شما چی فروخته ام ؟؟؟!!!!! اصلا جومینا فروشگاه نداره که من بخوام این قالب را به شما بفروشم . ما تنها کار طراحی سایت و قالب انجام میدیم و بر خلاف دیگران فروشگاه قالب هم نداریم چون قالبی که برای یک نفر طراحی کردیم به دیگران نمیفروشیم . گرچه در حال راه اندازی فروشگاه با امکانات فوق العاده هستیم اما در فروشگاهمان هم قالب نمیفروشیم و تنها به عنوان نمونه کار قالب ها را میزاریم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kloxo 0 ارسال شده در مرداد 89 بله درسته اشتباه شده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 نگران شده بودم گفتم شاید یکی داره به اسم قالب میفروشه !@ حالا بریم سر مشکل شما . در قسمت مدیریت منو و صفحه اصلی در قسمت پارامتر ها صفحه بندی را روی اتوماتیک قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abas_too 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام واقعا از پاسخگويي شما لذت بردم من هم هم چنين مشكلي با قالب تابناك دارم ولي قسمتي را كه گفتيد در مديريت پيدا نمي كنم منظور پارامترها را مي گويم كه چطور پيد اكنم و اتوماتيك كنم آدرس سايت من muslemblog.gigfa.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 سلام این آموزش را ببینید سرپرستی سایت - توضیح صفحه کنترل منو http://joominalearn.ir/index.php?option=...link&id=28 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kloxo 0 ارسال شده در مرداد 89 با سلام لینک فکر کنم مشکل داشته باشه میزنه کامپونت یافت نشد ممنون از پیگیریتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 سلام این لینک را امتحان نمایید http://joominalearn.ir/index.php?option=com_seyret&Itemid=21&task=videodirectlink&id=20 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abas_too 0 ارسال شده در شهریور 89 لینکی که گذاشتید برای آموزش کار نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 سلام لینک سالم هست دوست عزیز و بدرستی کار می کنه! مشکلتون با لینک چی هست؟ باز نمی شه؟ باز می شه و نمی تونید آموزش رو ببینید؟ یا...؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام شما میتونید با مراجعه به سایت جومینا لرن از این آموزش و آموزشهای دیگر ان بهرمند شوید موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
banje 0 ارسال شده در شهریور 91 يك سوال اساسي؟؟؟ چگونه در تصوير ما رو تيتر هم داريم در قالب تابناك اما عملا يك تيتر مي شه نوشت؟؟؟ لطفا راهنمايي نماييد برادر عزيز اقاي تهراني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در شهریور 91 سلام آقای تهرانی ببخشید فضولی نباشه یه سوال برام پیش اومد. شما گفتید فروشگاه ندارید ، این فروشگاهی که بالای انجمن زدید مگه برای جومینا نیستش ؟ پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگزارم http://www.joominamarket.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز تاریخ ارسال کی بوده؟؟؟ ۲.۵.۸۹ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر