رفتن به مطلب
aleas

ماژول گزارش تصویری

پست های پیشنهاد شده

سلام خسته نباشید دوستان نمیدونم درباره این چیزی میخوام بگم تا حالا بحث شده یا نه و نمیدونم چه چیزی باید سرج کنم چیزی که میدونستم سرج کردم به جواب نرسیدم

ببینید اگر یه سر به سایتم بزنید

http://www.p30novin.com

یه قسمت هسته بنام گزارش تصویری که نوع ماژول mod_jvslideshow هسته که باید خودت دستی متن و لینک و همینطور ادرس پوشه ای که عکس ها داخلش هستن بهش بدی یعنی باید دستی خودت اینارو بهش بدی حالا نمونه همین ماژول هسته که خودش اتوماتیک گزارش تصویری اخرین پست هارو نمایش بده دگه نیاز نباشه متن + لینک + تصویر دستی بهش معرفی کنی خودش اتوماتیک اخرین پست هارو نمایش بده؟مثلا 5 پست اخر ؟چنین ماژولی وجود داره یا اصلا شدنی هسته؟ضمنا" تصاویر هم روی هاست خودم آپلود نمیشن لینک تصاویر جای دگه هستن خودش باید اولین لینک تصویر هر خبر تشخیص بده چی

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوست عزیز این امکان موجود هست

شما باید در سایت جوملا جستجو کنید.

در قسمت اسلایدر

یا در قسمت news

در پناه حق...

لینک به ارسال

ممنون اسمشو فراموش کرده بود در غیر اینصورت تاپیک الکی نمیزدم حالا تو انجمن میگردم ببینم میبینم چون مثل همینی که گفتم میخوام تا قالب هم بهم نریزه

لینک به ارسال

دوست عزيز

شما ميتونيد از افزونه VTEM News Stack كه توي انجمن منتشر شده استفاده كنيد

در تنظيمات افزونه شماره بخش يا شماره مجموعه مورد نظر را مشخص ميكنيد كه از يك بخش خاص خلاصه خبر و عكس رو بگيره و در پايان خلاصه هم دكمه ادامه مطلب وجود داره

موفق باشيد

اينم لينك دمو و دانلود

دمو افزونه از سايت سازنده

دانلود افزونه از سرور جومينا

لینک به ارسال

از ماژول fullslider ستفاده کنید.

پیش‌نمایش

http://demo.ytcvn.com/extensions/joomla16/index.php?option=com_content&view=featured&Itemid=488

لینک به ارسال

سلام خسته نباشید دوستان گفتم که مثل ماژول mod_jvslideshow فقط اتوماتیک باشه نیاز نباشه دستی بهش لینک و متن و عکس بدیم خودش اخرین پست هارو در نظر بگیر و سایزش و نوع نمایش مثل همینی تو سایت هسته بشه تنظیمش کرد

www.p30novin.com

اگر کسی چنین ماژول فارسی شده میشناسه خواهشا" معرفی کنه؟بنده هر چی گشتم این چیزی که میخواستم ندیدم اینی من میخوام اصلا وجود داره؟

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...