ub.maka 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان من یه قالب برای ایمیل درست کردم به صورت html اما نمی دونم چه جوری ایمیلم رو با فرمت html ارسال کنم؟؟! ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به جومینا خوش آمدید. بیشتر توضیح میدین ؟! از کدوم افزونه استفاده می کنید ؟ @باید در قالب های افزونتون وارد کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ub.maka 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به جومینا خوش آمدید. بیشتر توضیح میدین ؟! از کدوم افزونه استفاده می کنید ؟ @باید در قالب های افزونتون وارد کنید یا علی ممنون شماا تا حالا ایمیل های تبلیغاتی رو دیدید که در یک قالب زیبا هستند؟ من هم یکی از آن قالب ها درست کردم و می خوام ایمیل ها رو با اون بفرستم که فرمتش html هست. اگه میشه بگید که اگه بخوام با جوملا این کا رو بکنم چه خوری هست؟ و اگه بخوام به صورت دستی از پنل ایمیل هاستم ارسال کنم چه جوری هست؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز براي ارسال از طريق جوملا بايد از سيستم خبر نامه استفاده كنيد فايلي كه آماده كرده ايد به همراه عكس و .... را در هاست خود آپلود كنيد و سپس سورس اون صفحه كه لينك عكسها و فايلها به ادرس وب سايتتون باشه رو درون خبرنامه قرار مي ديد و براي اعضاء مي فرستيد اما اگر ميخواهيد بصورت انبوه بفرستيد بايد از نرمافزارهاي ارسال ايميل تبليغاتي استفاده كنيد كه توي نت زياده و فقط كافيه يه جستجو كنيد تا هم ايميل هاي ايراني و هم نرمافزار مربوطه رو پيدا كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ub.maka 0 ارسال شده در مرداد 90 کد html را اینجا قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در مرداد 90 از کامپوننت rsmail استفاده کنید شما می توانید از این کامپوننت برای ادغام خبرنامه و اعضای جوملا نیز استفاده کنید یک سرچ بزنید می تونید پیدا کنید(البته تجاری و بحثش غیر قانونی) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 فكر ميكنم با اين روشي كه گفتيد كمي زحمت شما بيشتر شود چون محلي براي اضافه كردن ليست ايميل ها ديده نشد ! افزونه هاي خبرنامه كه عموما كامپوننت هستند اين قابليت رو دارند كه براي ايميل هاي خود قالب بسازيد يا قالب هاي پيش فرض رو ويرايش كنيد ! همچنين اسكريپت هاي ارسال ايميل كه در نت به فراواني يافت ميشوند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر