aleas 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام خسته نباشید دوستان کسی ماژول پربازدیدترین مطالب داره که چندتا مطلب که بیشترین بازدید رو داشتن نمایش بده برای قالب تابناک 4 میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام ماژول محبوب ترین ها که در خود جوملا وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aleas 0 ارسال شده در مرداد 90 نه من تو لیست ماژول ها چنین چیزی ندیدم فقط محبوب ترین کلمات کلیدی که من کلمات کلیدی رو نمیخوام پربازدید ترین یا همون محبوب ترین خبرها رو میخوام که عنوان چندتا خبر به همراه لینکشون نمایش بده مثل قسمت اخرین خبرها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام خانوم آلیس ، پیشنهاد جناب ecomp.ir پیشنهاد درست و بجایی هست ، فقط فکر کنم عنوان دقیقش "محتوای بیشتر خوانده شده" هست. البته این ماژول خیلی به درد سایت های خبری نمیخوره... چون در سایت های خبری باید پربازدیدترین مطالبِ یک بازه زمانی مشخص نمایش داده بشه. مثلا پربازدیدترین های 10 روز گذشته... شک دارم ، ولی بنظرم thumbsup بتونه این کار رو براتون انجام بده(البته به اصلاح css نیاز خواهد داشت) ولادت کریم اهل بیت مبارک موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aleas 0 ارسال شده در مرداد 90 یعنی ماژولی برای اینکار نیسته که نیاز به کد نویسی دگه نباشه؟نه بازه زمانی مهم نیست اونایی که بازدیدشون بیشتر هسته به اون تعدادی که من میگم مثلا 5 تا از پربازدید ترین هارو نمایش بده مثلا خود سایت تابناک یه گزینه داره بنام پر بیننده ترین مطالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 خانوم آلیس ، لطفا خط اول پست من رو یه بار دیگه مطالعه کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aleas 0 ارسال شده در مرداد 90 بنده الیاس لنگری پور هستم چون باهم ارسال کردیم متوجه خط اول نشدم برحال هر چی گشتم چنین چیزی ندیدم اگر شما تو جوملاتون دارینش خب اگر زحمتی نیست از تو جوملا بدین من ممنون میشم گر ندارین هچی جاش از یه چیز دگه استفاده میکنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 بخشین آقا الیاس ، شرمنده اگر براتون مقدور هست ، تصویر صفحه اضافه کردن ماژول جوملای خودتون رو همینجا قرار بدید تا با هم بررسیش کنیم. ولادت کریم اهل بیت مبارک موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام آقا الياس:heart: شما برو قسمت ماژول ها ، در بالاي همه ي ماژول ها ،يه قسمت داره براي جستجو نوشته ( فيـ _لتر) چنتا جلوترش نوشته : انتخاب نوع كه منوي كشويي رو باز كنيد ، اينو بزنيد: mod_mostread ماژولتون اگه وجود داشته باشه با هر نام ، مياره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aleas 0 ارسال شده در مرداد 90 تنها mod_mostReadTags وجود داره که اونم مال کلمات کلیدی هسته اینم لیست کل ماژول ها قسمت مدیریت ماژول ها http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13134828981.JPG http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13134828982.JPG http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13134828983.JPG اینم از قسمت مدیریت ماژول ها گزینه جدید http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13134828984.JPG نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام بنظرم احتمالا باید گزینه "محتویات مطالب پربازدید" رو انتخاب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aleas 0 ارسال شده در مرداد 90 ببخشید اینی که گفتین شما کجا تو عکسی دادم دیدین؟بله دیدم تو قسمت ایجاد ماژول منظورتون بود ممنون فعلا باید برم تا عصر ببینم چی میشه ممنون از راهنمایتون من تا حالا قسمت مدیریت ماژول نگاه میکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aleas 0 ارسال شده در مرداد 90 خب من تست کردم همین ماژول پر بازدید ترین خبرهارو نمایش میده حالا یه سوال دگه داشتم ماژولی نیسته که نوع نمایش پربازدید ترین خبر ها که توسط این ماژول به این شکل هسته به این شکل نمایش بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 خب من تست کردم همین ماژول پر بازدید ترین خبرهارو نمایش میده حالا یه سوال دگه داشتم ماژولی نیسته که نوع نمایش پربازدید ترین خبر ها که توسط این ماژول به این شکل هسته به این شکل نمایش بده؟ سلام سوال جدید باید در پست جدید زده بشه(قوانین انجمن) دوست عزیز برای نمایش اخبار ؛ افزونه خیلی زیاد هست در انجمن جستجو پیشرفته بزن کلی برات میاره موفق و شاد باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aleas 0 ارسال شده در مرداد 90 بابا خب سوالم مربوط به همین بحث این تاپیک درمورد پر بازدید ترین خبر ها میشه ؟ چشم البته چند دقیقه قبل دوباره تو تاپیک تغییرات در تابناک جوملا نگارش 4 همین اشتباه رو کردم تاپیک جدید نزدم باشه دگه برای هر سوال یه تاپیک میزنم ممنونضمنا" برای نمایش اخبار نه میخوام پربازدیدترین خبرها مثل اخرین اخبار نمایش بده که سرج میکنم ماژول پربازدیدترن خبر - ماژول پربازدیدترین مطالب - ماژول پربازدیدترین ها - ماژول محتویات مطالب پربازدید و... سرج کردم چیزی پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 بابا خب سوالم مربوط به همین بحث این تاپیک درمورد پر بازدید ترین خبر ها میشه ؟ چشم البته چند دقیقه قبل دوباره تو تاپیک تغییرات در تابناک جوملا نگارش 4 همین اشتباه رو کردم تاپیک جدید نزدم باشه دگه برای هر سوال یه تاپیک میزنم ممنونضمنا" برای نمایش اخبار نه میخوام پربازدیدترین خبرها مثل اخرین اخبار نمایش بده که سرج میکنم ماژول پربازدیدترن خبر - ماژول پربازدیدترین مطالب - ماژول پربازدیدترین ها - ماژول محتویات مطالب پربازدید و... سرج کردم چیزی پیدا نکردم اون ماژولي كه نمايش دادي ( دوميه ) ماژول آخرين اخبار هست ! ولي جومينا يه ماژول معرفي كرده كه علاوه بر خواسته شما ، امكانات فوق العاده ديگري هم داره اين لينكو نيگا: http://forum.joomina.ir/newreply.php?tid=6068&pid=34112 :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aleas 0 ارسال شده در مرداد 90 این که لینک ویرایش پست من بود فکر میگردم این انجمن چنین گزینه ای نداره اخه کنار پست هایی ارسال میکنم گزینه ای برای ویرایش نزده بود ضمنا " بله اون عکس دومی ماژول اخبار بود ولی انگار متوجه منظور بنده نشدین منظورم این بود یه ماژولی هسته که مثل ماژول اخرین اخبار رو نمایش بده منظورم از اینکه مثل ماژول اخرین اخبار اینه که اگر توجه کنی تو عکس اول ماژول نمایش پربازدید ترین خبر ها عنوان خبرها با خطی از هم جدا نشده و یا تاریخ یا زمان ارسال اون پست کنارشون نزده یا حداقل اگر زمان نمیزنه باخط عنوان های خبرهای پربازدید با خط از هم جدا کنه مثل ماژول اخرین خبرها امیدوارم متوجه منظورم شده باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 فکر کنم تو کامپوننت 2 aida news چنین تنظیماتی باشه که کارتون راه بیفته تو گوگل سرچ کنید پیداش میکنید فارسی ساری هم شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز ماژول مورد نظر شما mod_camp26_breakingnews از اینجا می تونید دانلود کنید http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13135532081.zip موفق باشید ----------------------------------- امروز همان فردایی است که دیروز منتظر آن بودی! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aleas 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز انگار متوجه منظور بنده نمیشین اینی شما معرفی کردین ماژول آخرین خبرها هسته ببینید منظور من اینکه یه ماژول پربازدید ترین خبرها میخوام که نوع نمایش تو سایتم مثل ماژول mod_camp26_breakingnews باشه دوستان توجه کنین ماژول پربازدییدترین خبرها باشه فقط نوع نمایش مثل ماژول mod_camp26_breakingnews باشه یعنی مثل ماژول mod_camp26_breakingnews که عنوان اخرین خبرهارو با خط از هم جدا میکنه ماژول پربازدید ترین خبرها هم باشه که عنوان پربازدید ترین خبرهارو باخط از هم جدا کنه الان من این ماژول پربازدیدترین خبرهارو میخوام؟ امیدواروم متوجه منظورم شده باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر