Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 من یک کامپوننت نصب کردم بنام easy blog برای جوملا 1.7 بعد فایل زبان فارسی هم برای قسمت مدیریت داشت هم برای سایت اونارو هم تو فایل زبان هرکدوم کپی کردم ولی هر جا تو تنظیمات این کامپوننت گشتم گزینه ای برای انتخاب زبان پیدا نکردم دوستانی که میدونن چطوری باید از فایل زبان فارسی استفاده کنم راهنمایی کنند ممنون میشم درضمن چون حجم فایل زیاد بود ابتدا تو tmp اکسترکت کردم و از اونجا نصب کردم یه چندتا فولدر دیگم مثل media تو tmp وجود داشت من اولین باره که غیر مستقیم از روی tmp کامپوننتی نصب کردم نمیدونم آیا خودش همه موارد لازم رو موقع نصب کپی میکنه چون پوشه language هم داشت ولی اونو کپی نکرده بود تقریبا همه زبانها منجمله فارسی توش هست که من فقط فارسی رو خودم به پوشه مدیریت و سایت جوملا کپی کردم ولی نمیدونم چجوری کامپوننت رو فارسیش کنم و از این فایلهی زبان استفاده کنم ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز فايلهاي زبان در پوشه language قرار مي گيره شما مي تونيد فايل زبان انگليسي رو باز كنيد و محتوياتش رو با زبان فارسي عوض كنيد البته خودش بصورت اتوماتيك بايد بر اساس زبان پيش فرض زبان رو انتخاب كنه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز خودش گفته برای زبان دیگه فایلهای زبان مورد نظر رو تو پوشه های زبان جوملا کپی کنیم اینکارو کردم جوملا زبان پیش فرضش فارسی هست ولی نمیدونم چطوری به این کامپوننت بگم از زبان جدید استفاده کنه آیا فایلهای زبان چدید رو از مدیریت جوملا جداگانه نصب کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 من تو فایلهای xml هم فایلهای زبان رو اضافه کردم بازم تغییری نکرد همه فایلها رو هم زیر و رو کردم جایی که از فایل en-GB هم استفاده شده باشه که بخوام جایگزینش هم کنم پیدا نکردم هیچ کدوم از دوستان اطلاع ندارن که چطور فایلهای زبان عمل میکنن و کجا خوانده میشن که سیستم فارسی میشه لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه چون این کامپوننت easy blog رو با اینکه فایل فارسیش هست نتونستم فارسیش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما کامپوننت رو حذف کن و کامپوننت رو تو کامپیوتر اکسترکت کن و بیفت به جون فایل زبان فایل زبان رو باز کن و بعد محتویات فایل زبان فارسی رو توی اون کپی کن فایلهای زبان معمولا همنام هستن و بعدش با utf8 ذخیره می کنی و دیگه تمومه البته باید تمومی فایلها رو منتقل کنی در آخر دوباره فایلها رو زیپ می کنی و نصب می کنی امیدوارم مشکلتون حل بشه موفق باشید --------------------------- صدقه قبل از آنکه به دست مستحق برسد به دست خداوند می رسد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در مرداد 90 فایلهای زبان با استفاده از زبان پیشفرض سایتتون تنظیم می شه مثلا اگر فایل فارسی موجود باشد و هیچ چیزی در داخلش نباشد فایل انگلیسی نمایش داده نمی شود مثلا می شود sfx_text_text البته این مورد زمانی نیز اتفاق می افتد که فایل زبان فارسی مشکل داشته باشد در ضمن شما فایلهای فارسی که درست کردید پاک کنید و مطالب داخلش که تر جمه شده در داخل فایلهای انگلیسی مشابه اش بریزید و با utf-8 ذخیره کنید مشکل حل میشه نشد یکبار پاک کنید بار دیگر نصب کنید روش بالا را اجرا کنید(فایل فارسی نداشته باشد اینطور سریعتر به نتیجه می رسید) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 دوستان عزیز فایل زبان فارسی عینا ترجمه شده گزینه های انگلیسی اون هست و تو ترجمه زبان کامپوننت برای زبانهای دیگه تو سایت خود سازنده هست زبان پیش فرض سایتم و مدیریت هر دو فارسی هستند ولی این کامپوننت همچنان انگلیسی هست تو سایت سازنده گفته تو پوشه زبان جوملاتون کپی کنید ولی نمیدونم چرا زبان دیگه رو نشون نمیده فایل زبان فارسی رو هم بجای انگلیسی اون قرار دادم اصلا متغیرهاشو نشون داد نه مقادیر رو البته من تو جوملا 1.7 نسخه 1.7 نصب کردم پاکشم کردم دوباره نصب کردم فایده نداشت حالا میخوام نسخه 1.6 اونو نصب کنم ببینم بازم این اشکال هست یا نه بازم اگه دوستان چیزی به نظرشون اومد بگن ببینیم میشه این مشکل حل شه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز در فایل ترجمه باید کمی دقت کرد مثلا به مورد زیر توجه کنید QUOTE_SINGLE="quote single" این مورد انگلیسی اگر باشد مورد فارسی آن می شود QUOTE_SINGLE=نقل قول: یعنی نباید ترجمه فارسی شما در داخل دابل کوتیشن قرار گیرد اگر قرار گیرد ترجمه صحیح نمایش داده نمی شود موردهای این چنینی موجب شده است فایل شما درست نمایش داده نشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر