rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام. دوستان کسی قالبی شبیه قالب های سایت http://templatemonster.com میشناسه؟ یا سایتی که قالب ها رو بده؟ (اگه برای وردپرس هم داشتید بگید) لطفا راهنمایی ام کنید. با تشکر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام من الان همچین قالبی تویه ذهنم نیست ، ولی شما می تونید با مختصری هزنیه ، به دوستان سفارش بدید عین همون قالب رو براتون کپی بکنن. ولادت کریم اهل بیت مبارک موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamafard 2 ارسال شده در مرداد 90 خوب فرض کنید من نمی خواهم هزینه کنم، شما سایتی را می شناسید که همچین قالب هایی را فارسی و رایگان برای دانلود گذاشته باشه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در مرداد 90 سلام ببين اين جور قالب به كارت مياد لينك دانلودشو بدم . بايد پيداش كنم قالبش كاملا فارسي هم شده دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 نمونه این قالب ها را می تونی از اینجا دریافت کنی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت شما دوست عزیز به نظرم شما اگر یک قالب اختصاصی توسط طراح قالب طراحی کنی بهتره چون قالب های خارجی با توجه به اینکه فارسی هم شده باشه کاملا در بعضی از جاها باز به مشکل برمیخوری چون این قالب ها باید به صورت کامل بومی سازی بشه و با سلایق ایرانی بهتر جور بشه ولی در کل قالب خارجی زیاد هست که به راحتی میشه فارسی کرد شاد باشی خوب فرض کنید من نمی خواهم هزینه کنم، شما سایتی را می شناسید که همچین قالب هایی را فارسی و رایگان برای دانلود گذاشته باشه؟ ممنون 1 واکنش ها : youfoos نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام اگه نمی خوای هزینه کنی پس خودت باید اینکارو انجام بدی شما برو قالب مورد نظرت رو بصورت html بگیر بعد با آموزش زیر تبدیلش کن به جوملا http://forum.joomina.ir/thread-4153.html موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر