aleas 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام خسته نباشید بنده به اشتباه تو صفحه اصلی تنظیمات پیشوند دیتابیس فکر کنم همین بود تغییر دادم و همینطور زینه ای که مال تعداد نمایش بود رو 100 قرار دادم بعد که رو ذخیره زدم دگه سایتم باز نشد این ارور رو میده jtablesession::Store Failed DB function failed with error number 1146 Table 'p30novin_joomina.p30novin_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `p30novin_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( 'bec20e9d728db345c866cc8f46ce7829','1313459860','','0','1','0' ) الان این خطا رو میده چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما موارد تغییر داده شده رو برگردونید به حالت اول اگه دسترسی به مدیریت ندارید این کار رو باید از طریق هاست انجام بدید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aleas 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما موارد تغییر داده شده رو برگردونید به حالت اول اگه دسترسی به مدیریت ندارید این کار رو باید از طریق هاست انجام بدید. در پناه حق... هرچند من پیشوند درست وارد کردم نمی بایست اینطور بشه نه میگم که مدیریت باز نمیشه اسم جدولش چی که درستش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام در فایل configuration.php ، عبارت A رو پیدا کنید و مقدار اون رو با B اصلاح کنید : A: var $dbprefix = ....... B: var $dbprefix = 'jos_'; ولادت امام حسن (علیه السلام) برهمتون مبارک موفق باشید و سربلند یا علی ب.ن : البته الان یک مقدار شک کردم که آیا اصلا سوال رو درست متوجه شده ام یا نه!!! اگر با انجام کاری که بالا گفتم ، مشکل برطرف نشد ، لطفا مشکلتون رو یک مقدار بیشتر و بهتر توضیح بدین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aleas 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنون درست شد چرا پیشوند باید jos_ وارد کرد؟ اگر نام دیتابیس بطور مثال اگر domain_news باشه مگه پیشوند domain_ نیسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام نام دیتابیس ربطی به پیشوند "نام جدول های دیتابیس" نداره. شما پیشوند رو در هنگام نصب جوملا تعیین می کنید که معمولا به صورت پیشفرض jos_ هست و کم پیش میاد کسی به اون دست بزنه. ولادت امام حسن (علیه السلام) برهمتون مبارک موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام در ادامه فرمایشات حمد رضا عزیز باید عرض کنم در اصل یکی از دلایل پسوند جداول به این خاطر هست که شما بتونید از یک دیتا بیس برای چند سی ام اس و یا چند بار نصب کردن جوملا در یک db استفاده کرد. @ این موضوع در هاست های رایگان یا محدود که تعداد دیتابیسشون کم هست خیلی بدرد بخور هست - ولی در هاست های که این محدودیت رو ندارند اصلا توصیه نمیکنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر