سعید مداحی 83 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت دوستان گرامی. من یک قالب از shape5 دانلود کردم می خوام که فونت قالب رو به tahoma تغییر بدم ولی هرچی تو css ها دنبال font-family می گردم پیدا نمی کنم. کسی میتونه فونت این قالب رو برام tahoma کنه؟ فایل های css رو تو لینک زیر آپلود کردم http://s2.picofile.com/file/7116343224/css.zip.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما تو فایل template.css این کد رو به انتهای body بعد از عبارت line-height:140%; اضافه کن font-family:tahoma; موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما تو فایل template.css این کد رو به انتهای body بعد از عبارت line-height:140%; اضافه کن font-family:tahoma; موفق باشی اینکارو کردم اما درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام پس این کار رو امتحان کن. در فایل index.php قالب ، درست قبل از تگ ، کد زیر رو اضافه کن ، امیدوارم کارت راه بیوفته : ولادت امام حسن (علیه السلام) برهمتون مبارک موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام در تکمیل صحبت آقای شکیبا اگه قالب شما به صورتی نباشه که در جاهای خاص از دستور فونت استفاده کنه شما در سی اس اس قالب id این آیدی body) رو پیدا کنید و کدی رو که آقای شکیبا گذاشتن بزارید حتما درست میشه اگر هم نشد باید تک تک کدهای قالب رو چک کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مرداد 90 از همه دوستان ممنون ولی با اینکارا درست نشد. خودم در فایل params .ini کد زیر رو نوشتم درست شد xml_s5_fonts=tahoma[align=left]از همه دوستان ممنون ولی با اینکارا درست نشد. خودم در فایل params .ini کد زیر رو نوشتم درست شد xml_s5_fonts=tahoma نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر