ahmad 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام خیلی از سایتها بصورت خودکار صفحات خود را رفرش می کنند بدون اینکه ما در خواست کرده باشیم، من روش جلوگیری از آن را در مرورگر می دانم ولی چگونه این امکان را برای سایتم ایجاد کنم تا سایت خود به خود بعد از مدتی رفرش شود. آیا افزونه ای وجود دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 سلام افزونش را مینویسم اما اگر گوگل بفهمه رتبه سایتتون را پایین میاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad 0 ارسال شده در مرداد 90 این آدرس را ببینید من امتحان کردم جواب داد. http://www.joomlamo.com/joomlamo/other-joomla-extensions/refresh-page.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام چرا افزونه خود کد مربوطه رو صفحه قرار بدید اینم کدش جلوی url آدرس جایی که می خوای بهش رفرش بشه رو بنویس و عدد جلوی content هم مدت زمانی که بر حسب ثانیه طول میکشه تا به صفحه بعدی رفرش بشی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام مطمئنید که گوگل به این کار مشکل داره؟ معمولا سایت های خبری ای که زود به زود ، به روز میشن (مثل فارس) این کار رو می کنن تا کاربر همیش آخرین اخبار رو ببینه(البته خود من از این کار بدم میاد) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر