memphisxx 0 ارسال شده در مرداد 90 مطالب موجود در سایت رو نمیتونیم ویرایش کنیم و باید برای ویرایش حتما به کنترل پنل برم تا بشه ویرایش کرد سطوح دسترسی رو چطور تغییر بدم که ویرایشگرها هم بتونن از داخل خود سایت مطلب رو ویرایش کنن وقتی با اکانت خودم هم وارد سایتم میشم ، و روی علامت آچارها واسه ویرایش کلیک میکنم ، بجای اینکه editor واسم باز شه ، پیغام زیر میاد مطلب X اخیرا توسط یك ویرایشگر، ناشر و یا مدیر ویرایش شده است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما مطالب رو چطوری از کنترل پنل هاست ویرایش می کنی!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟ پرمیشن پوشه ها باید 755 و پرمیشن فایل ها باید 644 باشه موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در مورد تمام مطالب این مشکل رو دارید یا برخی از مطالب!؟ احتمالا مدیر دیگری که برای ویرایش مطلب دسترسی داره وارد ویرایش اون مطلب شده و ازش خارج نشده... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنونم از دوستان منظورم کنترل پنل جوملا بود برخی از مطالب اینطوری هست چطوری میتونم بفهمم که کی وارد شده...چطوری خارجش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام در صفحه مدیریت جوملا به صفحه "مدیریت کاربر " بردید. اونجا مشخص کرده چه کاربرانی در جوملا حاضر هستند ، هر کدوم رو هم بخواهید می تونید انتخاب کنید و از جوملا خارجش کنید. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در مرداد 90 دوستان هیچ کدوم از روش ها جواب نداد من از ادیتور CKE استفاده میکنم و همچنین کامپوننت admin tool رو نصب کردم...ممکنه مشکل از اون باشه... البته قبل از نصب این کامپوننت من تست نکرده بودم که درست ه یا نه ایا کامپوننتی واسه ویرایش مطلب هستش که مشکل منو حل کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما با ادمین تولز تنظیمات سطح دسترسی رو تغییر دادی؟ بررسی که ببین با ادیتور پیش فرض جوملا هم همین مشکل رو داری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز برای این مشکل که من به شبیه اون برخوردم می تونید این کار رو بکنید تو تنظیمات مدیریت می رید و چک کلی رو می زنید دیگه حله البته امیدوارم موفق باشید ---------------------------------- كنت كنزاً مخفياَ فأحببت أن أعرف فخلقت الخلق لأعرف گنج مخفی ای بودم پس دوست داشتم که شناخته شوم پس خلق را بوجود آوردم که شناخته شوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما با ادمین تولز تنظیمات سطح دسترسی رو تغییر دادی؟ بررسی که ببین با ادیتور پیش فرض جوملا هم همین مشکل رو داری؟ پرمیشن ها ظاهرا درست هستن 755 و 644 با ادیتور هم تغییری نکرد تو تنظیمات مدیریت می رید و چک کلی رو می زنید منظورتونو اصلا متوجه نمیشم عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام احتمالا منظور مجتبی عزیز اینه تو منوهای مدیریت به مسیر زیر برو ابزار --> بررسی کلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام احتمالا منظور مجتبی عزیز اینه تو منوهای مدیریت به مسیر زیر برو ابزار --> بررسی کلی بلللللللللللللللهههه درست شد ... ممنونم از همتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر