رفتن به مطلب
A.Ghaderi

مرجع کار با دامین و ساب دامین در cpanel

پست های پیشنهاد شده

Domains:

domains.jpg

Subdomains:

آدرس های URL برای بخش متفاوتی از وب سایت شما می باشند. برای آدرس آنها از نام اصلی دامنه شما به علاوه یک پیشوند استفاده می شود. بطور مثال اگر دامنه شما yourdomain.com باشد یک Subdomain برای دامین شما می تواند support.yourdomain.com باشد.

create-subdomain.jpg

برای ایجاد یک زیردامنه کافی است از Cpanel خود وارد قسمت Subdomain شوید و مانند تصویر فوق نام زیردامنه را وارد نمائید و دکمه Create رابزنید.

Addon Domains:

در این قسمت شما می توانید دامنه های دیگری را به حساب میزبانی خود اضافه کنید و در واقع با یک حساب چند دامین داشته باشید.برای این کار پس از ورود به این آیکن

create-an-addon-domain.jpg

1. نام دامنه جدید را در کادر New Domain Name وارد نمائید.

2. در قسمت Subdomain/Ftp Username نام کاربری برای Ftp دامین وارد نمائید.

3. نام پوشه ای را که می خواهید دامنه جدید با آن مرتبط باشد و در واقع Root این دامنه باشد در کادر Document Root وارد نمائید.

4. در انتها کلمه عبور این پوشه را نیز وارد نمائید.

5. روی دکمه Add Domain کلیک کنید.

از همین قسمت برای حذف دامنه های اضافه شده می توان استفاده نمود.

نکته: برای اضافه کردن دامنه های جدید باید این امکان توسط میزبان وب فراهم شده باشد همچنین دامنه را باید ثبت کرده باشید.

Parked Domains:

سیستم مدیریت میزبانی به شما این امکان را می دهد تا دامنه های متعددی را در حساب میزبانی خود در اصطلاح Park نمائید.

Park کردن دامنه چیست ؟

مثلا اگر شما دامین yourdomain.org را در حساب میزبانی مربوط به yourdomain.com پارک نمائید هنگامی که در مرورگر خود yourdomain.org را وارد می کنید yourdomain.com برای شما Load می شود.

برای اینکار کافی است پس از ورود به این قسمت نام دامنه ای که می خواهید Park شود در قسمت Create a New Parked Domain وارد نمائید.

Redirects:

به شما امکان می دهد یک صفحه وب ویژه ساخته و آدرس آنرا به یک صفحه دیگر انتقال دهید ، به این ترتیب می توان صفحاتی را که دارای آدرس URL طولانی و مشکلی هستند را با آدرس URL های ساده و کوتاه قابل دسترسی کرد مثلا http://www.joomina.ir/component/k2/item/...

را با http://www.joomina.ir/filename.html قابل دسترسی نمود.برای اینکار

add-redirect.jpg

1. نوع تغییر آدرس را در قسمت Type تعیین می کنیم ، اگر تغییر آدرس موقتی و جستجوگرها می توانند در آینده به مکان اصلی و ابتدایی مراجعه کنند گزینه Temporary را انتخاب نمائید ولی اگر تغییر آدرس همیشگی است گزینه Permanent را برگزینید.

2. آدرس صفحه وبی که قرار است تغییر کند را در قسمت http://(www.)? وارد نمائید.

3. آدرس جدید را در فیلد redirect to وارد کنید.

4. کلیک روی دکمه Add

Simple DNS Zone Editor:

DNS یک ترکیب کننده اینترنت است که نام دامین قابل خواندن توسط انسان را به آدرس IP خواندنی کامپیوتر تبدیل می کند

بازم اگر سوالی بود در خدمتم:D

برگرفته از آسان هاست

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام به همه بچه های جومینا ..

دوستان برای من یه سوالی پیش اومده ه ه !!!

من روی هاستم یک Addon Domains دیگه ساختم حالا میخوام چند تا دامنه هم روی این Addon Domains .. پارک کنم .. (سرورم اجازه پارک دامنه میده) اما مشکل اینجاست که من وقتی میرم توی قسمت Parked Domains و دامنه هام رو پارک میکنم نمیدونم چطوری باید تنظیم کنم که وقتی پارک دامنه رو میزنم روی Addon Domains ست بشه!!! من پارک دامنه ام رو که میزنم میره توی دامنه اصلی سایتم در حالی که مخوام با ارد کردن آدرس پارک دامنه توی مرورگرم وارد Addon Domains نم بشم ..

لطفا راهنماییم کنید ..:heart:

لینک به ارسال

با سلام

پارک فقط مختص دامنه اصلی هست.

راه حل شما این هست که از امکان Redirects استفاده کنید که در کنترل پنل هاست، هم از طریق قسمت Addon Domains امکان پذیره و هم قسمت Redirects

پیروز باشید

لینک به ارسال

سلام

من تو همین موضوع مشکل داشتم

پنلی هاستم دایرکت ادیمنه

وقتی میرم تو

Domain Setup

Add Another Domain

آدرس دامین وارد میکنم

و فضای دامین هم مشخص میکنم

ولی ارور میده

:(:s

اروری که میده Cannot Create Another Domain

Details

You have already reached your assigned limit

دامینی که میخوام به ساب دامین وصل کنم

.ir

هست

چیکار باید کنم ؟؟؟

لطفا راهنماییم کنید

لینک به ارسال

سلام

دوست عزیز به نظرم شما این هاستی که خریدید تنها اجازه اضافه کردن یک دامین رو میده

و شما فقط میتونید از پارک دامین استفاده کنید

و اون رو ریدایرکت کنید روی دامنه اصلی تا سئوی سایتتون هم خوب بشه.

موفق باشید.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...