maihagroup 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان من با مشکل عجیب برخورد کردم و اونم اینه که وقتی روی گزینه ارسال مطلب کلیک می کنم! به صفحه اصلی ریدایک می کند!! http://www.e-nkh.com/index.php?option=com_content&view=article&layout=form این لینک ارسال مطلب جدیده اما بعد از نصب seo 404 دیگه این لینک جواب نداده!!! کسی میدونه چه باید کرد؟:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز لین قابل رویت نیست اصلاح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maihagroup 0 ارسال شده در مرداد 90 مشکل همینجاست که این لینک ارسال مطلب باید رویت بشه که ................ نمی دونم چرا فقط این لینک رو نمی شه بهش دسترسی پیدا کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 آیا این لینک از یکی از منو های سایتت هستی؟ در صورت مثبت بودن کدوم منو در کجای سایتت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maihagroup 0 ارسال شده در مرداد 90 آره در منوی کاربری! اما وقتی کاربر وارد میشه نشون میده این منو رو!! :exclamation: گزینه های یگه درستند ولی این نه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر