pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان سایت های دانلود از چه نرم افزار ی واسه فشرده سازی و پسورد گذاشتن رو فایل هاشون استفاده میکنن که شکلش اینجوری میشه؟ من میخوام چند تا فایل واسه دانلود بزارم و میخوام روش پسورد بذارم و فشرده کنم . ممنون میشم یه همینجوری بهم معرفی کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام نرم افزار winrar این کار رو به خوبی انجام میده. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 میسی از winrar استفاده کردم ولی اینجوری نمیشه ! ( شاید من بلد نیستم ! ) چون هروقت با winrar فایل رو فشرده میکنم و پسورد میزارم روش حتما هم باید با یه برنامه مث winrar از فشرده خارجش کنی . ولی وقتی از سایت های دانلود فایل دریافت میکنیم بدون اینکه بخواهیم با نرم افزار از حالت فشرده خارج کنیم، وقتی روش کلیک میکنیم و پسورد رو بهش میدیم خودش فایل رو Exteract میکنه ! منم میخوام همینجور باشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdialipour 2 ارسال شده در مرداد 90 میسی از winrar استفاده کردم ولی اینجوری نمیشه ! ( شاید من بلد نیستم ! ) چون هروقت با winrar فایل رو فشرده میکنم و پسورد میزارم روش حتما هم باید با یه برنامه مث winrar از فشرده خارجش کنی . از برنامه iwinrar استفاده کنید .. هنگام فشرده سازی از سربزگ بالا گزینه advance رو انتخاب و بعد گزینه set password بزنید ....... بهترین برنامه فشرده سازی win rar هست ... به هر حال یه روش دیگه هم هست از طریق خود ویندوز ...... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان من راحترین برنامه ای که پیدا کردم 7zip هست شما با این برنامه رایگان و قوی میتونید روی فایل های فشرده پسوورد بزارید برای اینکار هم برروی پوشه کلیک راست کنید و 7zip رو کلیک کنید کشو که باز شد اولین گزینه add archive رو انتخاب کنید در پنجره باز شده در سمت پایین راست پنجره قسمت پسوورد گذاری وجود داره در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز برای اینکه با نرم افزار winrar شکل فایل فشرده اونجوری بشه باید هنگام فشرده سازی تیک create SFX archive رو بزنی دقیقا همونی میشه که عکسشو گذاشتی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر