mohsena 0 ارسال شده در مرداد 90 من مي خوام تو سايتم فقط يه گروه خاص(مثلا داور) بتونه به مطالب راي بده !لطفا كمكم كنيد خيلي فوري نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام می تونید از افزونه k2 استفاده کنید تو انجمن نسخه فارسیش هست جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsena 0 ارسال شده در مرداد 90 من می خوام این سایت امکان ارسال مطلب توسط اعضا داشته باشه از اونجاییکه k2 اجازه ی ارسال مطلب به کاربرا رو نمیده نمیتونم ازش استفاده کنم ممنون بابت راهنماییت کسی نمیتونه مشکل ما رو حل کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 درود بر شما از sobi2 استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsena 0 ارسال شده در مرداد 90 فایل راهنما یا توضیحات واسه این افزونه ندارید ؟ چطوری میشه اجازه ی ارسال مطلب و به اعضا داد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsena 0 ارسال شده در مرداد 90 sobi2 که نظرسنجی نداره لطفا کمک کنید من فقط امروزو فردارو وقت دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 دوست من اگه می خوایی اون مطلبت فقط برای همون گروهی که باید نظر بدی نمایش داده بشه یه راهی پیشنهاد می کنم از قضا این گروه باید قابلیت ارسال مطلب رو داشته باشن برای اینکه در جوملا(منظورم بدون نصب هیچ افزونه ای هستش) کاربری بتونه مطلبی رو ارسال کنه باید نویسنده باشه حلا شما می تونی کاربریا مورد نظرت رو از ثبت نام کرده به نویسنده تغییر بدی و لین مطالبت رو فقط برای نویسنده ها به نمایش بزاری و برای مطلبت نظر سنجی رو فعال کنی. امید وارم مفید باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsena 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست من اگه می خوایی اون مطلبت فقط برای همون گروهی که باید نظر بدی نمایش داده بشه یه راهی پیشنهاد می کنم از قضا این گروه باید قابلیت ارسال مطلب رو داشته باشن برای اینکه در جوملا(منظورم بدون نصب هیچ افزونه ای هستش) کاربری بتونه مطلبی رو ارسال کنه باید نویسنده باشه حلا شما می تونی کاربریا مورد نظرت رو از ثبت نام کرده به نویسنده تغییر بدی و لین مطالبت رو فقط برای نویسنده ها به نمایش بزاری و برای مطلبت نظر سنجی رو فعال کنی. امید وارم مفید باشه ممنون بابت راهنماییتون ولی این سایت مدیریت همایش که نوشتن مطالب برای کاربران و امتیازدهی فقط برای داوران . اگر داور نویسنده باشه اونوقت هرکدوم از کاربران هم میتونن امتیاز بدن . چرا کامپننتی واسه این کار وجود نداره ؟ حتی اگه یه ماژول هم باشه میشه با ماژول منیجر سطح دسترسی شو تایین کرد ولی حتی یه ماژول امتیازدهی وجود نداره .نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsena 0 ارسال شده در مرداد 90 کسی راه حل دیگه ای نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsena 0 ارسال شده در مرداد 90 کسی میتونه این پلاگین های امتیازدهی رو دستکاری کنه که فقط برای چند نفر مشخص (مشخص بودن نام کاربری ) اجازه ی امتیاز دادن رو فراهم کنه ؟ فکر می کنم این تنها راه حل این مشکله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر