aryatahlil 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام . بر همه اتادان و همه ی دوستان آقا من نمی دونستم این مشکلم را کجا مطرح کنم . مجبور شدن بیام اینجا مشکل من این است : من ادرس سایتم اینه ک ww.aryatahlil.com الان جوملا را نصب کردم . اول این ایراد را نداشت اما اکنون بالای صفحه این پیام را نشان می دهد . Warning: mysql_query() [http://www.mysql.com/doc]: Unknown column '46،44،42،43' in 'where clause' in /home/aryatahl/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 223 میشه راهنمایی کنید ایراد چیه و چیکار باید بکنم ؟ از قبل ازتون تشکر می کنم . سر بلند باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام افزونه خاصی نصب کردید؟ اگه آره غیرفعالش کنید ببینید مشکل حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aryatahlil 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام افزونه خاصی نصب کردید؟ اگه آره غیرفعالش کنید ببینید مشکل حل میشه راتتش درست بود . یک دفعه این طوری شد . جر این احتمال دیگه ای نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اگر خودتون کاری نکردید احتمالا از سرورتونه... حالا دیتابیستون رو یه بار repaier کنید ببینید چی می شه... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام اگه کاری که جناب فرحزادیان گفتن انجام دادی و نتیجه نگرفتی با مدیر سرور تماس بگیر و مشکلت رو اطلاع بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر