9ktenews.com 3 ارسال شده در مرداد 90 سلام بنده افزونه رو نصب كردم وحالتش مانند تصوير پاييني هست من ميخوام قسمت مشخص شده افزونه شبيه تصوير بالايي باشه يا همچين حالتي بايد چكار كنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام برای اینکار باید از یه عکس به همون شکل استفاده کنید و در جای مناسب قرار بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مرداد 90 سلام مجدد ميشه بگيد اين عكس رو در چه فرمتي و در كجا بايد قرار بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام اینکار باید در موقعیتی که ماژول در اون قرار گرفته انجام بدید یعنی این تغییر باید در قالب انجام بشه همونجایی که موقعیت این ماژول قرار داره اون عکس بنفش مال قالبته درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز در تکمیل صحبتهای جناب دفاعی عزیز شما باید دموی آنلاین بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد اینطوری خیلی سخت می شه موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز ببین این عکس تو قالبت رو باید درست کنی http://www.9ktenews.com/templates/magicnewsii/images/bg_newsflash.png کاری نداره کافیه با فتوشاپ همونطوری که می خوای درستش کنی بعد جایگزین این عکس کنی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در مرداد 90 میخوای اون کلمه اخبار و فلش ها به نمایش در بیاید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مرداد 90 سلام نه كلمه اخبار نمايش داده نشد هم نشد اما حالتش ميخوام اونطور باشه سلام دوست عزیز ببین این عکس تو قالبت رو باید درست کنی http://www.9ktenews.com/templates/magicnewsii/images/bg_newsflash.png کاری نداره کافیه با فتوشاپ همونطوری که می خوای درستش کنی بعد جایگزین این عکس کنی موفق باشی نشد تو همون مسير با همون اسم با همون پسوند تصويري كه ميخواستم رو تغيير دادم ولي چيزي تغيير نكرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزيز اين عكسي كه در ادامه برات ميزارم رو در پوشه عكسات بزار درست ميشه : http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13132520931.png :thankyou: موفق و شاد باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مرداد 90 سلام ممنون جناب حامد ولي قبلا بنده اين كار رو كردم ولي نشد ميشه توضيح بدين در كدوم پوشه بايد بذارمش ؟ در هاستم / پوشه قالب مورد استفاده / پوشه تصاوير ؟ خب اينجا رو قبلا چذاشتم اما تغييري نكرد سلام دوست عزيز اين عكسي كه در ادامه برات ميزارم رو در پوشه عكسات بزار درست ميشه : http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13132520931.png :thankyou: موفق و شاد باشيد نشد حامد عزيز / من همين عكس رو در هاستم / پوشه قالبم / پوشه عكسهاي قالب با نام مشابه عكس قبليش جايگزين كردم ولي باز هم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام ممنون جناب حامد ولي قبلا بنده اين كار رو كردم ولي نشد ميشه توضيح بدين در كدوم پوشه بايد بذارمش ؟ در هاستم / پوشه قالب مورد استفاده / پوشه تصاوير ؟ خب اينجا رو قبلا چذاشتم اما تغييري نكرد سلام دوست عزيز اين عكسي كه در ادامه برات ميزارم رو در پوشه عكسات بزار درست ميشه : http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13132520931.png :thankyou: موفق و شاد باشيد نشد حامد عزيز / من همين عكس رو در هاستم / پوشه قالبم / پوشه عكسهاي قالب با نام مشابه عكس قبليش جايگزين كردم ولي باز هم نشد داداش مسیر رو درست میری ولی این حرفت که میگی نشد ؛ مثل اینه که من الان 2:24 صبح یک ساعت مونده به سحر دارم جواب میدم ؛شما بگی 2:24 ظهره ! کش مرورگر رو خالی کن ذخیره ساز های جوملا رو هم پاک کن چک کلی هم بزن ایشالله درست میشه شاد باشی و شاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام خواستم پست ديشب رو ويرايش كنم نشد شما هنوز عكسي كه من دادم رو نگذاشتي در اين مسير بگذار : templates/magicnewsii/images/bg_newsflash.png بعد از اينكه گذاشتي و قبلي پاك شد ، چك كلي و كش و ذخيره ساز هاي جوملا رو پاك كن درست ميشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مرداد 90 سلام ذخيره سازهاي جوملا رو پاك كردم و همچنين مرورگرم رو . ببينيم چي ميشه ولي تا الان تغييري نكرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام ذخيره سازهاي جوملا رو پاك كردم و همچنين مرورگرم رو . ببينيم چي ميشه ولي تا الان تغييري نكرده سلام الان سایتت رو دیدم درست شده کش مرورگرت رو پاک کن یا با نرم افزار دیگه استفاده کن موفق و شاد باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مرداد 90 سلام مجدد نه عزيزم نشد اونطور كه ميخواستم نشده هنوز با 3تا مرورگر امتحان كردم اما نشد من ميخوام شبيه تصوير بالايي بشه يعني گوشه حالت اوريب داشته باشه كه هنوز نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر