pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 سلام. من میخوام یه فایل زیپ 15 مگابایتی رو بذارم واسه دانلود و یه پوشه dl تو هاست ایجاد کردم ولی هر کاری میکنم فایل آپلود نمیشه ! خواستم بدونم آیا آپلود فایل زیپ روش خاصی داره؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام. من میخوام یه فایل زیپ 15 مگابایتی رو بذارم واسه دانلود و یه پوشه dl تو هاست ایجاد کردم ولی هر کاری میکنم فایل آپلود نمیشه ! خواستم بدونم آیا آپلود فایل زیپ روش خاصی داره؟ :thankyou: شما چطوری آپلود میکنی? بهتره از نرم افزار استفاده کنی برای آپلود من از این استفاده میکنم: flashfxp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز ممكنه تنظيمات phpبراي آپلود فايل حجم هاي كمتر باشه چك كنيد اما پيشنهاد ميكنم همونطور كه دوستمون گفتن حجم هاي بالاتر از 5 مگ رو با نرم افزار هاي اف تي پي آپلود كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 ممنونم از شما میشه یه کوچولو واسم توضیح بدید که وقتی نرم افزار flashfxp رو نصب کردم چطور باید باهاش فایلم رو آپلود کنم رو هاست؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 وقتي اين نرم افزار باز شد كليد f8 رو بزن يه صفحه باز ميشه مشخصات هاستت رو وارد كن بعد connect بزن وصل ميشه به هاستت بعد از وصل سدن به هاست ( يكي دو ثانيه بعد ) ، پنجره سمت چپ ( فايل هاي كامپيوترت ) هر كدوم رو خواستي راست كليك كن گزينه اول نوشته transfer رو بزن ميره به هاستت ( پنجره سمت راست ) اگه ميخواي وارد يه پوشه خواستي از هاستت بره ، اول از پنجره سمت راست وارد اون پوشه بشو ، بعد از پنجره سمت چپ فايلت رو ترنسفر كن البته نرم افزار هاي ftp زياد هستن ولي معمولا اكثرشون همينطوري هستن موفق و شاد باشي :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 ممنون دوست عزیز ، اون دوتای آخری رو باید چی انتخاب کنم؟ تصویرش رو گذاشتم : راستی آدرسم رو چه جوری وارد کنم؟ آخریش رو زدم no proxy وصل شد. و فایلم رو آپلود کردم ! ممنونم از شما :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر