محمودنیا 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 مدتی پیش که به دنبال رفرنسی برا تبدیل قالبهای طراحی شده در کارل و یا فتوشاپ اینترنت را زیرو رو میکردم به یک مقاله جالب و به زبان فارسی برخوردم . این آموزش مربوط به طراحی قالب سایت در فتوشاپ و همچنین تبدیل اون به یک قالب HTML با کدهای HTML و CSS هستش که به نظرم برای کسانی که تازه قصد شروع به طراحی قالب را دارند مفید باشه این مقاله 4 بخش داره 1 - گرافیک وب سایت 2 - برش طرح 3 - کدهای HTML 4 - کدهای CSS منبع : ITTutorial فرمت : PDF صفحات : 52 حجم : 1.5MG لینک دریافت فایل : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chn367 0 ارسال شده در دی 89 متاسفانه امکان دانلود نیست لطفا لینک را اصلاح نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در دی 89 قسمت اول و دوم آموزش همراه با سورس لینک دریافت فایل : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در دی 89 قسمت اول و دوم آموزش همراه با سورس لینک دریافت فایل : دوست عزیز لینک دانلودی که گذاشتی خرابه سلام اینگونه که پیداست مشکل از آپلود سنتر هستش یکبار در بالا لینک قرار داده شده و مجدد آقای تهرانی ویراش کردن در پست آخر هم که بنده قرار دادم که گویا باز لینک مشکل دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام ممنون از زحمات شما دوست عزیز MSH بررسی شد و آپلود سنتر مشکلی ندارد! لطفا فایلتون رو در یک آپلود سنتر دیگه برام پیام خصوصی کنید تا بنده دریافت و آپلودش کنم ببینم باز این مشکل هست یا خیر... با سپاس از شما موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 سلام اینگونه که پیداست مشکل از آپلود سنتر هستش یکبار در بالا لینک قرار داده شده و مجدد آقای تهرانی ویراش کردن در پست آخر هم که بنده قرار دادم که گویا باز لینک مشکل دارد ضمن تشکر از دوست عزیز MSH اگر اینترنت شما هنگام آپلود قطع و وصل شده باشه فایل ناقص آپلود میشه این مشکل برای خصوص WIMAX خیلی پیش میاد . آپلود سنتر مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام با تشکر از دوست عزیزمون MSH علت عدم آپلود فایل این بود که حجم فایل بالا تر از 2 مگ بود... بنده فایل رو به دو بخش تقسیم کردم: 1. آموزش 2. سورس خدمت عزیزان: آموزش: [download]http://www.dl.joomina.ir/file.php?file=f8c8bc7664b3c4c27374cd43283a0e99[/download] سورس: [download]http://www.dl.joomina.ir/file.php?file=ce49c57595573a652439fbf69b7c1408[/download] موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در دی 89 بچه ها ببخشید من هنوز فرصت نکردم اینو دانلود کنم.آموزش این مربوط میشه به ساختن قالب ؟ از همینا که آقای تهرانی خیلی خشکلشو درست میکنند ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام خوب اگه اینطوری بود که الان همه طراح بودند نه تو اون سطح نیست و خالی از لطف هم نیست موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در بهمن 89 از دوستان خواهش می کنم اگه کسی این آموزش رو داره یک جای دیگه اپلود کنه نمی تونم دانلودش کنم آموزش رو ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 سلام به همه . این بار اول هست که بعد از افتتاح دوم انجمن جومینا من دارم پست میدم . درضمن تبریک می گم به همه . دوستان اگر لطف کنن لینک ها مشکل داره لطفا بعد از بررسی لینک درست رو بزارید تا این فایل رو دانلود کنم . برام جالب هست . پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 89 با سلام لینک دانلود این آموزش در فروشگاه است و برای فروشه . دانلودی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در بهمن 89 دوستانی که نتونستن دانلود کنند بهتره از منبعش بگیرند آموزش های مفید دیگه هم اونجاست:idea: http://www.ittutorial.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز اینجا و آن کجا .... این برای طراحی قالب های جوملاست {فیلم} و لی اون یک فایل متنی برای تبدیل یک قالب ساده است یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در بهمن 89 آخه چرا هرچيزي كه مفيد و به دربخوره بايد پولي باشه؟پس پيشرفت چي ميشه؟؟؟ با هزار خوشحالي و اميد اومدم دانلود كنم ولي.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز مونده شما پیشرفت رو چی معنی کنید ... هیچ جای دنیا پیشرفت بی زحمت حاصل نمیشه ... شما از محتوای این آموزش خبر دارین ؟ میدونید برای تهیه اون چقدر زحمت کشیده شده ؟ میدونید قیمت معیین شده برای این آموزش از قیمت واقعی اون خیلی پایینتر هست , این پول در حد یک هدیه هست برای علاقمند کردن تهیه کننده به ادامه کار... یه سوال کوچیکم داشتم بنظر شما منی که تا الان بیدار موندم و دارم جواب میدم برای چی هست ؟ برای پیشرفت وب کشورم نیست ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 ببخشین چندتا سوال برام پیش اومد... این آموزش قسمت دومی هم داره یا اینکه همین یک فایل آموزشی تمام نکات رو برای ساخت یک قالب معمولی جوملا فراهم میکنه؟ دوم این آموزش برای ساخت قالب جوملا 1.6 هم جواب میده یا نه؟ (چون فک کنم قالبهای نسخه 1.5 و 1.6 با هم فرق دارن..) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در بهمن 89 بله تا حدودي درست ميفرماييد البته من هنوز اين محصول را درفروشگاه پيدا نكردم كه قيمت ان را ببينم.ميشه لينكشو بديد؟ از پاسخهايتان هم يك دنيا ممنون واقعا ديگه چيزي نميتونم بگم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام برای قسمت دوم هم بهتره همدیگرو ملاقات کنیم...!!! منظورم شرکت در کلاسهای آموزش هست برای طراحی قالب. بله جواب میده . ------------------------------------------------------------------------ تو صفحه اول سایت جومینا تبلیغش هست . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalilonline 5 ارسال شده در بهمن 89 با سلام. آقا فکر کنم مشگل از آپلودسنتر باشه چون منم نتونستم دانلودش کنم چون بعد 10 ثانیه دانلود رو که میزنم دانلود شروع نمیشه و به همون صفحه اصلی بر میگرده........... یا حق. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 آقا این آپلود سنتر یه چیزیش میشه آخر... من الان زدم دانلود نمیکنه بعد تایمر وقتی می زنم روی دانلود به جای شروع دانلود یه صفحه خالی میاد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام خدمت دوستان: دانلود آموزش از سرور جومینا دانلود آموزش از لینک کمکی اول دانلود آموزش از لینک کمکی دوم دانلود سورس از سرور جومینا دانلود سورس از لینک کمکی اول دانلود سورس از لینک کمکی دوم پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 آقا لینکها کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دانلود آموزش از سرور جومینا دانلود سورس از سرور جومینا دانلود آموزش از لینک کمکی دانلود سورس از لینک کمکی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 90 لینک دانلود کمکی http://dl.softarchive1.ir/482learning.zip https://rapidshare.com/files/459808582/learning_.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر