raminfa 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان میخوام دسترسی به administrator رو از طریق فایل htaccess محدود کنم به چه شکلی این کار رو انجام بدم؟ ممنون از کمکتون:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 90 برای اینکار می تونید مسیر administrator رو عوض کنید یه افزونه تو جومینا معرفی شده که یه مسیر جدید تعریف می کنید و دسترسی مخصوص شما می شه موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز ممنونم از راهنمایی شما منتها عوض کردن آدرس administrator راه کار جالبی نیست و به احتمال فراوان با مشکل مواجه میشیم . منطقی ترین راه و مطمئن ترین راه استفاده از htaccess هستش . از این طریق میشه دسترسی کل IP هارو به administrator بست . من هم دقیقا به دنبال همین هستم . و فقط میخوام راهنمایی کنید این فایل htaccess رو کجا قرار بدم؟ کد محتواش چی باشه؟ . پیشاپیش ممنونم از همه دوستان بابت راهنمایی هاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام کاش قبل از ایجاد تاپیک جستجو میکردید در مورد تنظیم فایل htaccess چون قبلا بحث شده بود ولی برای راهنمایی شما باید بگم که از سایت http://www.htaccesseditor.com/ میتونید این کار رو به راحتی انجام بدید. در پناه حق... 1 واکنش ها : reverce64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز عوض کردن مسیر ادمین مشکلی بوجود نمی یاره بلکه از لحاظ امنیتی خوب هم هست بهر حال این کد رو در htaccess وارد کنید البته اینرو هم بگم که شما باید فایل htaccess. رو به پوشه ادمین خودتون کپی کنید ما بقی کدها رو پاک کنید و بعد این کدها رو واردش کنید order allow,deny deny from 127.0.0.1 allow from all اگه بخواهید فقط خودتون وارد بشید آی پی خودتون رو می دید و deny رو all می کنید Order deny,allow Deny from all Allow from 24.33.65.6 و اگر هم که فقط یک یا چند آی پی تو نظرتونه همشون رو لیست می کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdialipour 2 ارسال شده در مرداد 90 از پلاگین plgSystemJSecureاستفاده کنید .... منطقی طرین کار ......... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر