مجتبی عبیداوی 2 ارسال شده در مرداد 90 با سلام ببخشید سایت من دچار مشکل شده البته بعد از انتقال سرور این مشکل به وجود اومد روی سرور قبلی خوب کار میکرد میشه یکی کمکم کنه و بگه مشکل از کجاست؟ http://www.rezwanweekly.com/fa/ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام بنده سایتتون رو باز کردم و مشکلی نبود! کش و کوکی مرورگرتون رو پاک کنید و یا با مرورگرهای دیگه هم تست کنید... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kargah 0 ارسال شده در مرداد 90 آره منم سایت را باز کردم هیچ مشکلی نداشت!!! همون کاری که آقای فرحزادیان گفتند انجام بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز این اشکال معمولا گاهی اوقات بر روی سرورهای اشتراکی پیش میآید که بیشتر به خاطر کم بودن مقدار memory limit میباشد اگر میتونید تو قسمت مدیرییت<اطلاعات سیستم<اطلاعات php ببینی مقدار اون چقدر هست معمولا روی 32M تنظیمش میکنن و جوابگو هست ولی اگه از اسکریپت و افزونه های زیادی برای وب سایتتون استفاده میکنین باید این مقدار رو افزایش بدین تا مشکلی تو لود شدن وب سایتتون پیش نیاد در واقع این حد ماکزیمم فضایی هست که اسکریپتها میتونن برای اجرا در اختیار بگیرن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 ولی برای من سایتشون باز نمیشه!!! ارور 500 میده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام من تست کردم به درستی باز میکنه شما برای اطیمینان طبق گفته آقای فرحزایان عمل کنید تمام کش های جوملا و مرروگر رو پاکسازی کنید یک نکته، سئوی سایت فعال نیست که ارور 500 بده! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجتبی عبیداوی 2 ارسال شده در مرداد 90 دوستان یکی هست به ما بگه چطوری میشد از جوملا 1.0 به 1.5 انتقال داد ؟ اقایون فهمیدم مشکل کجاست تو سرور قبلی کار نداشت که Perms 600 باشن یا 644 ولی این سرور جدید میگه که باید تمام فایل ها باید 644 باشن تا سایت بیاد بالا حالا که نگاه کردم کلی فایل دارم که 600 هستن و وقت گیر هم هست که تمام فایلهای کامپونت ها و ماژول ها رو ویرایش کنم خیلی وقته با جوملا کار نکردم تو دیتابیس باید از چه فایلهای بکاپ بگیرم نمیدونم اسمشون دقیقاً چیه مطالب + مجموعه ها + بخش ها + کاربران اسم دقیق انگلیسیشون که تو دیتابیس هست رو میخوام خدایش داغون شدم صفحه سایت سفیده بعضی ها میتونن ببیننش و بعضی ها هم مثل من نمیتونن الان مجبور شدم سایت رو کل پاک کنم و از اول نصب کنم اخه سایت من خبریه و خیلی برام مهمه الان میخوام از اینها بکاپ بگیرم مطالب + مجموعه ها + بخش ها + کاربران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام لطفا دوست عزیز سئوال جدید در تاپیک جدید بپرسید موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
learnfile 0 ارسال شده در مرداد 93 با سلام بنده سایتتون رو باز کردم و مشکلی نبود! کش و کوکی مرورگرتون رو پاک کنید و یا با مرورگرهای دیگه هم تست کنید... سلامت باشید if ($keyword = vRequest::uword('custom_specification_name1', null, ' ')) { Fatal error: Class 'vRequest' not found in /home/u286229938/public_html/plugins/vmcustom/specification/specification.php on line 98 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 if ($keyword = vRequest::uword('custom_specification_name1', null, ' ')) { Fatal error: Class 'vRequest' not found in /home/u286229938/public_html/plugins/vmcustom/specification/specification.php on line 98 از یه سیستم دیگه تست کنید برا منم مشکل نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر