salim088 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام بنده جوملا 1.5 را ازنوع نصب کرده ام وداخل مدیریت خود رفته ویک Administrator دیگر را مشاهده نمودم که غیرفعال است وهرکاری می کنم نمی توانم مشخصات آن را ازمدیریت حذف کنم ودرجواب می نویسد (شما نمیتوانید مدیر كل سایت را حذف نمایید.) لطفا کمکم کنید که بایدچکاربکنم؟نکند هکرواردشده باشد؟ باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 نام كاربري شما اگه در گروه مدير كل يا همون super administrator) باشه ميتوني هر كاربري رو حذف كني البته اگه ميشه در صفحه اول مديريت ،قسمت سمت راست پايين ، كاربران حاظر روببين اگه وارد شده هست ، بفرستش بيرون بعد حذف كن :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salim088 0 ارسال شده در مرداد 90 دو كاربري وجود دارد كه هر دو در مقام مدير كل است يكي مال من وديگري نيز administrator بوده كه غير فعال است و پاك نمي شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید قبلا در این خصوص بحث شده دوست عزیز... (جستجو...) اگر نتیجه نگرفتید می تونید از طریق دیتابیس یوزر اضافی رو حذف کنید... (هنگام کار با دیتابیس مراقب باشید / قبلش یه بک آپ ازش بگیرید) سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdialipour 2 ارسال شده در مرداد 90 با سلام بنده جوملا 1.5 را ازنوع نصب کرده ام وداخل مدیریت خود رفته ویک Administrator دیگر را مشاهده نمودم که غیرفعال است وهرکاری می کنم نمی توانم مشخصات آن را ازمدیریت حذف کنم ودرجواب می نویسد (شما نمیتوانید مدیر كل سایت را حذف نمایید.) شما باید سطح دسترسی اونو تغییر بدید ... با کد کاربری مدیریت کل سایت جدید وارد بشید ... سطح دسترسی اونو بیارید در حد یه عضو عادی بعد حذفش کنید دقت کنید کد کاربری جدیدتون باید مدیریت کل سایتو باشه ..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر