havafaza 3 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه ی دوستان دوستان به یه مشکل اساسی خوردم نمیدونم چی کار کنم. یه سایت درست کردم با جوملا ولی نمیدونم چرا کاربرا نمیتونن ثبت نام کنن! حتی وقتی خودم یه کاربر رو از قسمت مدیریت عضو میکنم مینویسه کاربر ذخیره شد ولی کاربر تو لیست کاربران نمییاد! دوستان به نظرتون مشکل از کجاست؟ در ضمن کامپوننت انجمن کیونا هم نصبه رو سایت( گفتم شاید ایراد از این باشه) لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خاطرم هست قبلا در این مورد بحث شده... در مورد انجمن ساز کیونا معمولا نباید چنین مشکلی باشه باز احتمالش هست!!! برای اطمینان انجمن ساز رو کامل حذف کنید و کش جوملاتون و ذخیره سازی و اینها رو هم پاک کنید و مشکل رو بررسی کنید... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
havafaza 3 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خاطرم هست قبلا در این مورد بحث شده... در مورد انجمن ساز کیونا معمولا نباید چنین مشکلی باشه باز احتمالش هست!!! برای اطمینان انجمن ساز رو کامل حذف کنید و کش جوملاتون و ذخیره سازی و اینها رو هم پاک کنید و مشکل رو بررسی کنید... سلامت باشید سلام این کار رو هم کردم. باز هم نشد. 3 هفته وقت گذاشتم این بسته ی نصبی رو درست کردم. الان همه چی درسته. نمیدونم این مشکل از کجا پیش اومده. واقعا رفته رو اعصابم. چه طوری میتونم همین بسته با همه ی اطلاعاتشو بریزم رو یه جوملای دیگه. یعنی هسته ی جوملا رو عوض کنم همین اطلاعات رو بریزم روش(شاید این طوری مشکل حل بشه). لطفا کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 از ابتدای نصب این مشکل بود!؟ در هسته جوملا تغییراتی ندادید!؟ می تونید از جداولی که مربوطه به مطالب و یوزر هاتون هست بک آپ بگیرید و بعد از نصب مجدد در دیتابیس جایگزین کنید و همینطور الحاقاتی که نصب کردید رو مجدد نصب کنید... (در مورد جداول قبلا بحث شده...) حالا قبل از این کار 2 کار زیر رو هم انجام بدید و مشکل رو بررسی کنید: 1. در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری 2. آخرین نسخه جوملا از سری 1.5 رو از تیم مامبولرن دریافت کنید و در هاستتون در دایرکتوری که پک فعلی جوملاتون هست آپلود کنید و بعد فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teha_co@yahoo.com 0 ارسال شده در شهریور 90 از ابتدای نصب این مشکل بود!؟ در هسته جوملا تغییراتی ندادید!؟ می تونید از جداولی که مربوطه به مطالب و یوزر هاتون هست بک آپ بگیرید و بعد از نصب مجدد در دیتابیس جایگزین کنید و همینطور الحاقاتی که نصب کردید رو مجدد نصب کنید... (در مورد جداول قبلا بحث شده...) حالا قبل از این کار 2 کار زیر رو هم انجام بدید و مشکل رو بررسی کنید: 1. در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری 2. آخرین نسخه جوملا از سری 1.5 رو از تیم مامبولرن دریافت کنید و در هاستتون در دایرکتوری که پک فعلی جوملاتون هست آپلود کنید و بعد فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید... سلامت باشید --------------------------------------- آخه اینجوری نمیشه که 1.7 با 1.5 داداش دو تا کار میشه کرد 1-قالب رو عوض کنی 2-با لوگین کامپوننت کیوننا وارد بشی تنها راهش همینه تازه وقتی کیوننا رو نصب میکنی نمیدونم چرا یک کاربر با پست الکترونیکی yahoo باشه فرم ثبت نام واسش ارسال نمیشه اگه کسی با 1.7 تونست مشکلو حل کنه به منم بگه teha_co@yahoo.com اینم بگم بعد از نصب کیوننا یک چند روزی که بگذره حداکثر دو روز این مشکل پیش میاد جوابببببببببببببببببببببببببببببببب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دوست عزیز تا اونجا که بنده اطلاع دارم ایشون از جوملای 1.5 استفاده می کنه و گویا تاپیکشون رو در بخش اشتباهی ایجاد کردند که بنده متوجه نشدم تا انتقال بدم... نکته بعدی اینکه طبق قوانین انجمن لطفا سوال جدید در تاپیک جدید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر