alvanhost 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام بچه ها خیلی دلم پره من نمی دوند اومدم همه سایت های جومینا جوملا همه چی گشتم یه قالبخوب نمی تونم پیدا کنم همه سه ستونه میشن من یه قالب می خوام که مثل پورتال ها باشه وموقعیت های زیادی داشته باشه و بشه گرافیکی و زیباش کرد نمی دونم چرا اصلا تو جوملا پیدا نمی کنم برای سایت مکعب روبیکم می خوام سه ماهه دارم می گردم پیدا نمی کنم پول هم ندرم بدم طراحی اما هر کسی تو هر کاری بعضی موقع ها میاد به دیگران کمک می کنه تا خدا هم کارشو راه بندازه این انجمن خیلی طراح داره می خواستم ببینم کسی می تونه به من کمک کنه و یه قالب برام حل کنه این آی دی منه خواهش می کنم ناامیدم نکنید Mostafa.poison نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز با کمی جستجو میتونستید در جومینا پیدا کنید از بسته های آماده منتشر شده در جومینا استفاده کنید و با کمی تغییرات میتونید به قالب مورد علاقه خودتون تبدیل کنید مثلا http://www.joomina.ir/8-1389-09-19-20-17-20 و ........ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام من در تعجبم شما چه طور قالب نمیتونید پیدا کنید!! جوملا یکی از سیستم هایی هست که به موقعیت های زیاد قالبهاش معروفه یعنی وقتی قالبی از شرکت های معروف 70 موقعیت داره به نظرتون این کمه؟!! با این 70 موقعیت میشه یه انجمن به راه انداخت. شما جستجو کنید به نتیجه میرسید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alvanhost 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من در تعجبم شما چه طور قالب نمیتونید پیدا کنید!! جوملا یکی از سیستم هایی هست که به موقعیت های زیاد قالبهاش معروفه یعنی وقتی قالبی از شرکت های معروف 70 موقعیت داره به نظرتون این کمه؟!! با این 70 موقعیت میشه یه انجمن به راه انداخت. شما جستجو کنید به نتیجه میرسید. در پناه حق... آخهشما هم میگید اره این قالب هایی که میگید زیاده اما همه بهزبتن خارجی و گرافیک لازم براست های مثل مکعب روبیک رو نداره که جداب بشه شما بیاید به من بدید دیگه اگه می گید هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 دوست من سعی کن خودت آستینی بالا بزنی و شروع به طراحی کنی یا حد اقل طرح psd قالبت رو آماده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر