bayat 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام چطوری میتوانم بیشتر از 3 مطلب در صفحه نخست جوملا قرار دهم؟ ************ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز درباره جوملا مطالعه کنید کتاب آموزش جوملا pdf سایت جومینا لرن و برای بیشتر از سه مطلب منوها mainmenu صفحه اصلی تنظیمات مطلب مطالب بلند موفق باشید :thankyou: ----------------------- به کسی که از او علم یاد می گیرید احترام بگذارید "تو سوال جواب دادن هم یادگیری هست دیگه" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام شاید من درست توضیح ندادم قالبهای رایگانی که من دانلود کردم جای 3 مطلب بیشتر را ندارند میشه در مورد این مطلب توضیح بیشتری بدید اگه آموزشی برای این مطلب دارید لطفا در اختیار من بگذارید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام منظورتون چیه؟ قالب هر چندتا بخوای میشه توش مطلب بذاری تعداد مطالب صفحه اول رو فقط از طریق خود جوملا و تنظیمات منوی اصلی می تونی تغییر بدی و اصلا ربطی به قالب نداره شما برو تو مدیریت منو ---> منوی اصلی ---->ستون های سمت چپ ---> تعداد مطالب بلند رو هر چند تا دوست داری بذار البته بهتر از 5 یا 6 تا بیشتر نشه تا سایتت زود لود بشه موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در مرداد 90 با عرض خسته نباشید من هر چه گشتم چنین قسمتی که گفتید ندیدم میشه با عکس نشان بدهید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 90 با عرض خسته نباشید من هر چه گشتم چنین قسمتی که گفتید ندیدم میشه با عکس نشان بدهید با تشکر سلام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در مرداد 90 با تشکر از همکاری شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز برای تشکر از دکمه "تشکر" استفاده کنید(قوانین انجمن..!) در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر