behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه مهندسااااا..... این یه کامپوننت پرسش های متداول(پرسش و پاسخ) است که اگه خدا قبول کنه خودم فارسیش کردم..... دارای ویژگی های زیر است... -کاربر می تونه سوال ارسال کنه... -نظر دهی آجاکسی -jQuery no-conflict mode for use with Mootools -و............... فقط بعد از نصب حتما قسمت نکاتشو بخونید دانلود از جومینا دانلود کمکی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مرداد 90 سلام ممنون دوست عزيز خسته نباشين ولي اين افزونه قبلا ترجمه شده بوده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در مرداد 90 سلام ممنون دوست عزيز خسته نباشين ولي اين افزونه قبلا ترجمه شده بوده! واقعا....؟ ولی هرچقدر گشتم پیدا نکردم... تو این انجمنم جاش خالی بود.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soloklo 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام به همه مهندسااااا..... این یه کامپوننت پرسش های متداول(پرسش و پاسخ) است که اگه خدا قبول کنه خودم فارسیش کردم..... دارای ویژگی های زیر است... -کاربر می تونه سوال ارسال کنه... -نظر دهی آجاکسی -jQuery no-conflict mode for use with Mootools -و............... فقط بعد از نصب حتما قسمت نکاتشو بخونید دانلود از جومینا دانلود کمکی سلام دوست عزيز من تازه كارم در حقيقت دارم سايت خودم را راه ميندازم و رشتهام اصلا كامپيوتر نيست. موقع نصب كامپوننت با پيام خطا نميتواند بسته .. .را پيدا كند مواجه ميشوم چه كنم . ممنون از لطف شما راستي اينم بگم كه هم اسم هستيم و راهنمايي شما راه دوري نميره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اسفند 90 سلام این کامپوننت برای جوملا 1.6 هست. دوستان لطفا مشخصات افزونه های ارسالی رو قرار بدید تا استفاده کنندگان دچار مشکل و سردرگمی نشن سپاس-بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در مرداد 93 سلام ضمن تشکر از زحمات شما ای کاش این افزونه برای جوملا 3 هم ترجمه می شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر