mahan57 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام وقتی سایز تیتر مطلب رو از از contentheading تغییر میدم،سایز تغییر میکنه ولی وقتی بر روی ادامه مطلب کلیک میکنم و مطلب بطور کامل نشان داده میشه یا وقتی که " ادامه مطلب" نداشته باشه تغییری در تیتر مطلب ایجاد نمیشه در کامپوننتها هم همین مشکل رو دارم مثلا در کامپوننت نظرات تیتر کامپوننت(اضافه کردن نظرات) سایزش بزرگه با وجود اینکه در قسمت componentheading سایز رو تغییر میدم ولی درست نمیشه کد مربوط به componentheading و contentheading /* Headings & Titles ---*/ h1 { font-size: 180%; } h2 { font-size: 150%; } h3 { font-size: 125%; } h4 { font-size: 100%; text-transform: UPPERCASE; } h5 { font-size: 100%; } .contentheading, .componentheading, h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; line-height: 1.2; } h1.componentheading, .componentheading { margin: 0; padding: 0 0 7px; } .componentheading { font-size: 180%; } h2.contentheading, .contentheading { margin: 0; padding: 0 0 7px; } .contentheading { font-size: 100%; } .blog .contentheading { font-size: 100%; } a.contentpagetitle, a.contentpagetitle:hover, a.contentpagetitle:active, a.contentpagetitle:focus { text-decoration: none; } .category { font-size: 110%; font-weight: bold; } ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه تا این مشکل رو حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام اگر دمو بگذارید راحت تر میشه کمکتون بکنیم... موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahan57 0 ارسال شده در مرداد 90 مشکل حل شد ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا راه کار حل مشکلتون رو بیان کنید تا هم تاپیک به نتیجه برسه و هم دیگر دوستان استفاده کنند... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر