amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خسته نباشید خواستم بدونم چطور می شه آمار بازدید را فقط برای مدیر سایت نمایش داد ؟ افزونه ای یا روشی هست که بشه آمار بازدید کامل را فقط برای مدیر نمایش داد ؟ در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خسته نباشید خواستم بدونم چطور می شه آمار بازدید را فقط برای مدیر سایت نمایش داد ؟ افزونه ای یا روشی هست که بشه آمار بازدید کامل را فقط برای مدیر نمایش داد ؟ در پناه حق :heart: سلام دوست من : یکی از راه های خیلی راحت اینه که شما ماژول آمار بازدید رو نصب کرده باشی و دسترسی شو بزاری برای مدیر یعنی حتی کسانی که عضو سایت هستن نمی تونن ببینن . مثلا بزار برای کاربران ویژه که انگلیسیش می شه Special . اونوقت با لوگین کردن در سایت تنها شما هستید که می بینید این ماژول را . یا علی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 مرسی دوست عزیز روش دیگری نیست که آمار را در پنل مدیریت جوملا نمایش بده ؟ در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 مرسی دوست عزیز روش دیگری نیست که آمار را در پنل مدیریت جوملا نمایش بده ؟ در پناه حق :heart: چرا کامپوننتهای رایگانی وجود دارند که برای آمار دقیق می باشد . و در پنل مدیریت کنترل می شود . یا علی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 میشه چند نمونه اسم ببرید ؟ ممنون میشم در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 آمارگیر حرفه ای جومینا کارت را راه میندازه. من خودم از آن استفاده می کنم که شامل چند ماژول و یک کامپونت هست، که آمار را از طریق کامپونت می بینی و برای کاربرها با ماژول نمایش می دی. اگه اشتباه نکنم اسم لاتینش j4age بود. و این هم آدرسش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 يك كامپوننت به نام جوملا واچ موجود است كه بسيار پيشرفته است و فكر ميكنم بهترين باشه ! http://extensions.joomla.org/extensions/site-management/visitors/3940 فيلم اموزشي و توضيحات هم در سايت سازنده موجود است و من افزونه اي بهتر از اين نديدم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر